Η μεγάλη σφαγή επί θύρες…

Όπως όλα δείχνουν η Τρόικα τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και το hondrogoyroyno ο  Βενιζέλος εξερχόμενος του Μαξίμου δήλωσε ανάμεσα στα άλλα ότι σε πρώτη φάση θα πάνε σπίτια τους 15.000 κρατικοδίαιτοι (4.000-5.000 μέσα στο 2013) και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. 

Δεν θα χουμε απολύσεις είπε, αλλά…. απομακρύνσεις . Γι΄άλλη μια φορά, προσπάθησε να απαλύνει την “θανατική καταδίκη” χιλιάδων υπαλλήλων του Δημοσίου, χρησιμοποιώντας παρεμφερείς λέξεις (όπως “απομακρύνσεις” αντί “απολύσεις”), αποδυόμενος σ΄ ενα ατέλειωτο μπλα μπλα. Κατ΄ουσίαν προανήγγειλε 4.000 απολύσεις μέσα στο 2013, βάζοντας πλάτη στον Σαμαρά, που αναζητούσε αγωνιωδώς συνενόχους. 

Ο Κυρ Φώτης …έπλεκε ..κουρελού στον αργαλειό, και δεν ευκαιρούσε να ασχοληθεί σοβαρά για …αυτά τα φτηνά θέματα. Πέταξε ένα δήθεν τσαμπουκά σχετικά με τον αριθμό των επίορκων , που δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί μέχρι τον Ιούνιο, αφού δεν έχουν συνέρθει τα πειθαρχικά συμβούλια .Αλλά στην ουσία είπε ΝΑΙ σε όλα. Του ανέβηκε λίγο η πίεση, κοκκίνισε, αλλά το είπε το ΝΑΙ. Και… οι επίορκοι έξω, αλλά από κοντά και οι μη επίορκοι!

Οι τελευταίοι θα φύγουν από το Δημόσιο μετά από  αξιολόγηση! Η μεγάλη σφαγή επί θύρες…    

  

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close