Η Μαρία Μουζακιτη δεν παραιτείται…Γράφει το Νικολούζο στο “Τρενάκι” της!!!!

Η καρέκλα είναι γλυκιά….Η εξουσία μεθάει….Το τρενάκι δεν την αφήνει να παραιτηθεί την κ.Μαρία Μουζακίτη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερκυραίων…Που να φύγει εδώ έχει και ανταγωνιστή το άλλο τρενάκι ….Δεν πάει να είπε ο Δήμαρχος ότι όσοι είναι σε άλλο συνδυασμό να παραιτηθούν!!!!! Τον γράφει στο “ΤΡΕΝΑΚΙ” ΤΗΣ!!!

Πως το κακόμοιρο το τρένο να μείνει χωρίς προστασία….Πως θα μπορεί ο αδελφός της να κοιμάται  ήσυχος όταν καραδοκεί ο ΛΟΡΔΟΣ με το άλλο τρένο….Μείνε Μαρία να βοηθήσεις τον αδελφό σου γιατί δεν θα μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα…Πως θα ταΐσει τα περιστέρια???? Άλλωστε και ο Δήμαρχος για σένα μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια γιατί ο αδελφός σου του δίνει στήριξη από το Σωματείο Εμπόρων για το σκουπιδομάνι!!!

Ετσι κι αλλιώς παραιτήθηκαν Σκούπουρας,Παντελιός Καζιάνης και Απέργης ..Κάτι είναι και αυτό 4 καρέκλες χήρες …Μην χαθεί η καρέκλα της προέδρου του ΔΣ !!!! Καλύτερα να παραιτηθούν οι υπόλοιποι Σπ.Ασπιωτης,Ν.Μάστορα , Γ.Καρύδης κ.α…Εσύ μείνε εκεί να προστατέψεις τις μπίζνες του Κωστάκη…Γιατί αν φύγεις μπορεί να το δρομολογήσει κανένας άλλος προς το Τεμπλόνι….Για φαντάσου !!!Και άμα βγεις και με το Βάρελη βάλτε και ένα τρενάκι στο Δήμο του Βορρά…

Κρίμα στον ΑΝΤΡΑΚΛΑ το πολλά βαρύ και ασήκωτο Δήμαρχο κ.Νικολούζο….που ζήτησε να παραιτηθούν όσοι συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς και δεν εχει τα κότσια να το κάνει αυτός….Αλλα εσύ βρε Νικολούζο που είσαι και ο πρώτος Σκουπιδοφάγος να σε γράφει στο “ΤΡΕΝΑΚΙ” της και να το δέχεσαι δεν το περιμέναμε!!!

 

 

 

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close