Η Κυβέρνηση εφαρμόζει την Αντζέντα 21 με εποικισμό λαθρομεταναστών στην Ενδοχώρα

Ύπατη Αρμοστεία: Να μεταβούν οι πρόσφυγες στην ενδοχώρα για να βρουν σπίτι και δουλειά

Σχέδιο να βάλουν όλους τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και να την μετατρέψουν ολόκληρη σε Κέντρο Φιλοξενίας με σκοπό να αντικαταστήσουν τον Ελληνα και η Χώρα να  χάσει το χαραχτήρα της και από αποθήκη ξένων ανθρώπων να μετατραπεί σε ΖΟΥΓΚΛΑ!!!!

Ηδη έφθασε στη Μυτιλήνη το ΤΣΙΡΑΚΙ των Ξένων Κέντρων που θέλουν την Χώρα μας να την εποικίσουν λαθροπίθηκες ο  επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας  κ.Φιλίπ Λεκλέρ και έτρεξαν να συναντηθούν μαζί του Δήμαρχοι Περιφερειάρχες πρόεδροι Κοινοτήτων που τους πνίγουν οι Λαθρομετανάστες και αντί να τον εκδιώξουν απο το νησί και να στείλουν μήνυμα σε αυτούς που θέλουν την μετατροπή της Χώρας μας  σε διάφορες Εθνικότητες που θα τους βαφτίζουν ΕΛΛΗΝΕΣ άκουγαν τα τρομερά που τους έλεγε ότι πρέπει όσες χιλιάδες λαθρομετανάστες έρθουν θα πρέπει να τους βάζουμε στην ενδοχώρα να τους βρούμε σπίτια δουλειά και να τους πληρώνουμε!!!

Και όμως ο ΤΥΠΟΣ αυτός  κυκλοφορεί ελεύθερος!!!  Θα βάλετε όσα εκατομμύρια λαθρο σας στείλει ο Ερντογαν στα σπίτια σας!!!!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ!!!!  Τα κόμματα τι θέση παίρνουν? Η Βουλή και οι Βουλευτές τι θέση παίρνουν?

Διαβάστε τι δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και η Κυβέρνηση παίζει το παιγνίδι τους και εφαρμόζει την Αντζέντα 21.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Λεκλέρ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ συζήτησε μαζί του για την κατάσταση που επικρατεί και για την οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε «μας ανησυχεί, στη Μόρια δεν πιστεύουμε ότι οι λύσεις μπορούν να βρεθούν με τρόπο αυτόματο ή εύκολο». Έσπευσε όμως να σημειώσει ότι «ως Ύπατη Αρμοστεία θέλουμε να είμαστε μέρος των λύσεων που μπορούν να υπάρξουν, να διευκολύνουμε αυτές τις λύσεις».

«Μία πρώτη αρχή ως μέτρο έκτακτης ανάγκης ήταν η πρόσφατη μεταφορά 1.400 ανθρώπων από τη Λέσβο στη Νέα Καβάλα. Ως Ύπατη Αρμοστεία βοηθήσαμε και στη μεταφορά αυτών των ανθρώπων αλλά και προσφέραμε και 200 σκηνές για να μείνουν προσωρινά οι άνθρωποι στη Νέα Καβάλα» είπε ο κ. Λεκλέρ ο οποίος αναφέρθηκε και σε παραπέρα λύσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Περίπου 7.000 μπορούν να φύγουν

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα νησιά περίπου 7.000 άτομα με άρση γεωγραφικού περιορισμού που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να φύγουν και να μετακινηθούν προς την ενδοχώρα. Μάλιστα, αναρωτιέμαι γιατί δεν φεύγουν. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις φιλοξενίας άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δημιουργήσουμε επιπλέον θέσεις φιλοξενίας στην ενδοχώρα ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν αυτοί οι άνθρωποι» είπε ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας που τόνισε πως «πιστεύει ότι οι επιστροφές στην Τουρκία δεν μπορούν να γίνουν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς».

Πρόταση για επιδότηση ενοικίου

Ο κ. Λεκλέρ αφού έκανε έναν απολογισμό της προόδου που έχει υπάρξει στο θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα από το 2015 -«είχαμε μόνο 1.000 θέσεις φιλοξενίας για αιτούντες άσυλο αυτή τη στιγμή έχουμε 50.000 θέσεις φιλοξενίας» είπε-, υποστήριξε πως «αυτά δεν είναι αρκετά γιατί οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω από τις διαθέσιμες θέσεις φιλοξενίας». Και προσέθεσε: «Και δεν είναι εύκολο για την Ελλάδα να δημιουργήσει επιπλέον θέσεις φιλοξενίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή στους επόμενους μήνες. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ξαφνικά ένα νέο καταυλισμό είναι δύσκολο να βρεις νέα διαμερίσματα γιατί είναι στα όρια του το πρόγραμμα. Άρα αυτό χρειάζεται χρόνο και δεν μπορούμε φυσικά να επεκτείνουμε τη δυναμικότητα του συστήματος υποδοχής επ΄ άπειρον. Αυτό λοιπόν που πρέπει να δούμε είναι εναλλακτικές ευέλικτες λύσεις».

Όπως είπε ο κ. Λεκλέρ «η Ύπατη Αρμοστεία τρέχει ένα πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας στους αιτούντες άσυλο που χρησιμοποιούν προπληρωμένες κάρτες για να καλύψουν βιοτικές τους ανάγκες. 86.000 άτομα αυτή τη στιγμή επωφελούνται από αυτό το οικονομικό βοήθημα, το οποίο είναι διαφορετικό εάν μένεις σε καταυλισμό που έχει φαγητό και διαφορετικό εάν μένεις σε διαμέρισμα και πρέπει να καλύψεις και το φαγητό σου. Έχουμε λοιπόν προτείνει ως εναλλακτικό και πιο ευέλικτο μέτρο να δίνεται οικονομικό βοήθημα στους αιτούντες άσυλο με άρση γεωγραφικού περιορισμού ώστε να μπορούν οι ίδιοι να πληρώνουν το ενοίκιό τους δηλαδή να μεταβαίνουν στην ενδοχώρα και να μπορούν οι ίδιοι να πληρώνουν το ενοίκιό τους- στην ηπειρωτική χώρα κατά προτίμηση όχι στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα Θεσσαλονίκη), αλλά σε μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις όπου θα μπορούν οι άνθρωποι ίσως να βρουν και ευκολότερα δουλειά. Για να δούμε και το επόμενο στάδιο, της ένταξής τους στην αγορά εργασίας εφόσον κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα μείνουν στη χώρα ως αναγνωρισμένοι πρόσφυγες».

Σε λιγα χρόνια ο πληθυσμός τους ετσι που γεννοβολάνε θα βγαζει δική τους Κυβέρνηση και οι Ελληνες θα ειναι μειοψηφία στο τόπο τους που θα τον έχουν αρπάξει… 

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!!!

Δειτε τι δηλώνει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ  ενας λαθρομετανάστης και γιατι έρχονται στη Χωρα μας: Χεζουμε τους Νομους σας και την κουλτούρα σας!!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21

Τη σταδιακή ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία περίπου 40.000 προσφύγων οι οποίοι αναμένεται να πάρουν άσυλο από τους συνολικά 72.000 που έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι και τις 25 Απριλίου θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η Ύπατη Αρμοστεία σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές

Παράλληλα στα σχέδιά της είναι και η αύξηση των περίπου 5.000 διαμερισμάτων τα οποία ενοικιάζουν πρόσφυγες μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και όχι η δημιουργία νέου καμπ φιλοξενίας.

 

Ζητούμενο, είπε ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR) Φιλίπ Λεκλέρκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, είναι η σταδιακή και ομαλή ενσωμάτωση των ανθρώπων που προέρχονται από πολέμους και διώξεις στην ελληνική κοινωνία.

Ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα δεδομένου ότι πολλοί Έλληνες αναγκάζονται λόγω της κρίσης να εγκαταλείψουν την χώρα και να αναζητήσουν στο εξωτερικό δουλειά. Ωστόσο η ενσωμάτωση των Σύριων, των Αφγανών αλλά και των Ιρακινών στην ελληνική κοινωνία είναι εφικτή πρόσθεσε φέροντας ως παράδειγμα την αλβανική κοινότητα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα έχουν δημιουργεί 24.000-25.000 θέσεις σε 5.000 ενοικιαζόμενα σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αυξηθεί το επόμενο διάστημα ανέφερε τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο και ακριβό πρότζεκτ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει να διαθέσει και τα αντίστοιχα κονδύλια.

«Σιγά, σιγά πρέπει να σταθούν στα πόδια τους και να ζήσουν μόνοι τους στην ελληνική κοινωνία, να μάθουν τα έθιμα και τη γλώσσα όπως έκανε με επιτυχία και η αλβανική κοινότητα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα. Και παρατηρούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία μαθαίνει ελληνικά» είπε στο ethnos.gr ο κ. Λεκλέρκ προσθέτοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι συμβάλουν στο συνεχές χτίσιμο της κοινωνίας». Αναγνώρισε επίσης ότι το προσφυγικό βάρος θα πρέπει να μοιραστεί και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες θα πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί.

Σχολιάζοντας τα συχνά τροχαία ατυχήματα με πρόσφυγες κάλεσε την αστυνομία να είναι πιο προσεχτική στις επιχειρήσεις της προκειμένου αυτά να αποφεύγονται ενώ τόνισε ότι θα πρέπει η πολιτεία να πληροφορεί καλύτερα τους πρόσφυγες τους κινδύνους που διατρέχουν πριν αποφασίσουν να ακολουθήσουν τους διακινητές. Αναφερόμενος τέλος στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων τόνισε ότι πάνω από 13.000 παιδιά φοιτούν πλέον σε τάξεις υποδοχής και δομές υποδοχής για την εκπαίδευση χωρίς προβλήματα.

Οι “συνωμοσιολόγοι” των προηγούμενων δεκαετιών επαληθεύονται

Πως θα έλεγαν σήμερα; Γράφετε “fake news”. Αλλά οι πρώτοι αναλυτές της Ατζέντας 21 στις αρχές της δεκαετίας ’90, θα πρέπει σήμερα να αναγνωριστούν και για την ευστοχία τους, αλλά και για το θάρρος τους να κάνουν τον κόπο να “μεταφράσουν” για το ευρύ κοινό το κείμενο που είναι γραμμένο ανάμεσα στις γραμμές της Ατζέντας 21, του ΟΗΕ.

Και για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν τι είναι, είναι αυτό που ακούν από τα χείλη των πολιτικών μας να αναφέρεται ως “Βιώσιμη Ανάπτυξη”.

Τον Ιούνιο του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δόθηκε ένα βροντερό παρών από κυβερνητικές αντιπροσωπείες 178 κρατών μελών του ΟΗΕ, μέλη διαφόρων ΜΚΟ και άλλων τοπικών αρχών, αντιπρoσώπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών, επιστήμονες και ερευνητές από ολόκληρο τον πλανήτη (όλα σχεδιασμένα και οργανωμένα από τον Ροκφέλερ), προκειμένου να εξετασθούν ζητήματα για την ανάπτυξη και το περιβάλλον στον 21ο αιώνα. Στο συνέδριο αυτό υπογράφηκαν διάφορα ντοκουμέντα μεταξύ αυτών και αυτό που ονομάζεται Agenda 21.

Στις περίπου 400 σελίδες και 40 κεφάλαια του αναγράφονται τα κεντρικά σημεία που αφορούν στην αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων του 21ου αιώνα σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και τη σύνδεσή τους με το περιβάλλον, καθώς και τρόποι με τους οποίους η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αντιδράσει, έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν τα φλέγοντα ζητήματα. Τα ΜΜΕ τότε, έδειξαν τεράστιο και πρωτοφανές ενδιαφέρον και ανέδειξαν το συνέδριο του Ρίο ως το πολιτικό γεγονός της χρονιάς, όπου για πρώτη φορά βρήκαν τόση μεγάλη απήχηση θέματα που άπτονται των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών ζητημάτων.

Από ελληνικής πλευράς, η τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη – ΚΚΕ, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της. Αδιάφορο παραμένει αν διάβασαν ποτέ το κείμενο, αν το διάβασαν και το κατανόησαν, αν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει τι ακριβώς υπέγραψε ο πατέρας του, ή κι αν ακόμα τον ενδιαφέρει, φτάνει που είναι του μπαμπά του κατόρθωμα αλλά και του ΟΗΕ.

Στην Α21 -ή όπως αλλιώς αναφέρεται από τους πολίτες, Η ταφόπλακα των λαών- προβλέπεται και η μετανάστευση ως απαραίτητο “στοιχείο” της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Και οι ενσωμάτωση της στις νέες τοπικές κοινωνίες, όπως ακριβώς το αναφέρει και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Όλες αυτές οι αποφάσεις του 1992, έχουν ξανά και ξανά επικυρωθεί σε μεταγενέστερες συνόδους (summits) όπως και αυτή που τιτλοφορείται ως Ατζέντα 2030, η οποία βάζει στόχους για την 3η δεκαετία του 21ου αιώνα.

Φυσικά όταν γίνονται όλα αυτά, και η Α21 προχωράει λόγω άγνοιας του κόσμου και (σκόπιμης) αδιαφορίας όλων κομμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας απασχολεί με το κότερο του Τσίπρα κι αν ο πατέρας του είχε συνάψει ή όχι επαγγελματικές συνεργασίες με την χούντα, αφήνοντας στο σκοτάδι τη συμμετοχή του δικού του πατέρα με την παγκόσμια χούντα του ΟΗΕ και των εταιριών που τον στηρίζουν.

Αυτό το σχέδιο μαζικής μετανάστευσης που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε εξέλιξη, είναι μια καλά οργανωμένη τρομοκρατία και γενοκτονία που χρηματοδοτείται από την Αμερική, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ, και λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή, οδηγώντας απελπισμένους ανθρώπους να αναζητήσουν άσυλο αλλού.

Και όλοι σωπαίνουν. Γιατί τα μεγάλα μυστικά ξέρουν πάντα να κρύβονται σε κοινή θέα: Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close