Η εξαδέλφη του Κούλη στο Ποτάμι…..Η υπάλληλος του Σόρος στη Βουλή!!!!!

Ένα πρόσωπο με στενές διασυνδέσεις με το σύστημα του Τζορτζ Σόρος, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Η έδρα της Β’ Αθηνών του παραιτηθέντος Γιώργου Aμυρά επιστρέφει στο Ποτάμι.

Η Αντιγόνη είναι κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δηλαδή εξαδέλφη του Κούλη. Η υπάλληλος του Σόρος μπήκε στη ΒΟΥΛΗ!!!!!

Οι μισθοδοτούμενοι στα payrol του Ουγροεβραίου κερδοσκόπου αυξάνονται στη Βουλή για να περνάνε τη γραμμή του στα μεγαλα Εθνικά θέματα ανεξάρτητα απο το κομμα που ανήκουν. Ολοι εχουν τις ίδιες απόψεις π.χ Ειναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερ του Εθνομηδενισμού ,εναντίον του Χριστιανισμού, και υπέρ των μέτρων που στρέφονται κατά των ηθικών αξιών και των φυσικών κανόνων. Δηλαδή είναι υπερ της ομοφυλοφιλίας  και της ανωμαλίας ,υπερ της τεκνοθεσίας από “αδελφές” και υπερ της αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού απο τις ορδές των λαθρομεταναστών…και υπέρ της αρπαγής της Δημόσιας και Ιδιωτκής Περιουσίας…

Mε πολιτικό όρκο επέλεξε να ορκιστεί ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής η Αντιγόνη Λυμπεράκη που πήρε τη θέση του παραιτηθέντος βουλευτή Γ Αμυρά

Μετά την ορκωμοσία της η κυρία Λυμπεράκη δήλωσε πως «επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή μέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει με τη ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button