Η Ελλάδα να βγει απο τη λυκοσυμμαχία πρωτη.Τυπώστε Εθνικό Νόμισμα και τινάχτε την Banka στον αέρα….

ellkosmdraxmi_2Όχι μόνο δεν πρέπει να καθόμαστε να ακούμε τις οικονομικές «ανοησίες» του Eurogroup, αλλά θα πρέπει άμεσα να σταματήσει ή έστω να ανασταλεί κάθε πληρωμή προς ΔΝΤ και ΕΚΤ.

Οι δανειστές έχουν δύο όπλα στα χέρια τους για να μας «τιμωρήσουν»: Να μας επιβάλουν capital controls και να μας απειλήσουν με Grexit.

Σε ότι αφορά το πρώτο, μας το έχουν επιβάλει ήδη. Σε ότι αφορά το δεύτερο, δεν θα τολμήσουν τώρα που η Ευρωζώνη κλυδωνίζεται και κινδυνεύει να «σκάσει» η Ιταλία. Αλλά ακόμα και αν μας πιέσουν για έξοδο από το ευρώ, αυτό θα είναι επιτέλους μια καλή εξέλιξη. Η Ελλάδα να βγει απο τη λυκοσυμμαχία πρωτη.Τυπώστε Εθνικό Νόμισμα και τινάχτε την Banka στον αέρα….

Σταμάτησε τώρα αυτή την παρωδία και τους εκβιασμούς των δανειστών. Ολα τα κόμματα στο κόλπο. Θέλουν οικουμενική.Μα κανεις δεν το βλέπει οτι μας τελειώνουν? Υποκύπτουν  στην εγχώρια παρασιτική ολιγαρχία, που το μόνο μέλημά της είναι η νομή της κοινωνίας. Υποκύπτουν στα Ξένα συμφέροντα και ξεπουλάνε Ιδιωτική και Κρατική Περιουσία ενω 0 ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο.

Επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια γι’ αυτόν τον ιστορικό και φιλότιμο λαό!!! Αν δεν αλλάξετε ρότα έρχονται κοινωνικές εκρήξεις και Λαϊκά Δικαστήρια…Θα χυθεί αίμα…Δεν σας νοιαζει καθίκια τοσοι αυτοκτόνησαν τοσοι εχασαν τις δουλειες τους και συνεχίζεται  τις λυκοφιλίες σας με ξενα συμφέροντα.Δεν θ αργήσει ομως να γυρίσει το “παιχνίδι”…Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ θα πληρωθεί σύντομα…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button