Η εκπρόσωποι της Κατοχικής Τρόικας θα προσυπογράψουν την απόφαση του ΣΤΕ?

agia triadaΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η τριάδα των εκπροσώπων των δανειστών-δολοφόνων να συζητήσουν για τα  προαπαιτούμενα νέα μέτρα και για το αν θα προσυπογράψουν την απόφαση των “ανεξάρτητων Δικαστών” του Στε ότι είναι αντισυνταγματικό που κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις για τους ίδιους και τους ένστολους αλλά συνταγματικό για τους άλλους Ελληνες!!!!

Κυβέρνηση υπηρέτης των ξένων κατοχικών δυνάμεων και οι εκπρόσωποι των δολοφόνων των πολιτών αυτής της χώρας θα παίξουν μια ακόμη θεατρική παράσταση. Όλοι αυτοί που δεν νοιάστηκαν αν θα χάσεις το σπίτι σου τη ζωή σου και τον ορυκτό σου πλούτο όλοι αυτοί οι προδότες που συνεργάζονται με τη Νεα Ταξη Πραγμάτων σε μια προσχεδιασμένη κρίση που για το “καλό” σου το  κάνουν.

Το θέμα είναι αν έχουν ηδη αποφασίσει να πατήσουν το κουμπί για την έξοδο μας από το Ευρώ…Τότε αυτά που θ ακολουθήσουν θα είναι τραγικά. Πτώχευση κλείσιμο Τραπεζών στάση πληρωμών και προκήρυξη εκλογών που ποτέ δεν θα γίνουν διότι  θα έχουν αποφασίσει το μοίρασμα του Αιγαίου.Αυτά σημαίνουν εισβολή της Τουρκίας και έναρξη του Γ.Π.Π

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close