Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει….

armagedonΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Στην Ρωσία τα Μέσα Μαζικής  Ενημέρωσης προετοιμάζουν το κόσμο για Παγκόσμιο Πόλεμο. Εδώ τα Μέσα προετοιμάζουν το κόσμο σε ύπνωση με φορολογική τρομοκρατία.Φίλες και φίλοι δεν έχουμε πολύ χρόνο.Προετοιμαστείτε για επιβίωση.Οι φωτιές που έχουν ανάψει γύρω μας δείχνουν ότι το φιτίλι έρχεται στην Ελλάδα.

Από εδώ θα γίνει η “έκρηξη” και θα πάρει φωτιά Παγκόσμια.Διαβάζω για επερχόμενο σεισμό, μέσω Χαρπ θα δούμε, και για επερχόμενη δολοφονία πολιτικού. Γύρω μας παίζει η  αδιαφορία η αδικία πολύς πόνος με παρτάκηδες. Ο Ελληνας δεν ενώθηκε τον διαίρεσαν και οι προδότες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη Χώρα στη καταστροφή και την αρπαγή της περιουσίας μας.

Τα αρπακτικά είναι έτοιμα να ορμήξουν.Οι λαθρο που εκπεδεύτηκαν και στρατολογήθηκαν να χρησιμοποιηθουν ως άτακτος στρατός για δολιοφθορές βρίσκεται σε κάθε Νομό της Χώρας και περιμένει το παρασύνθημα.Και ο Ελληνας δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έρχεται…

Είναι ο Ελληνας που ποτίζεται καθημερινά από τα βοθροκάναλα και παραμένει απόμακρος μαλθακός,οξύθυμος,δύστροπος γεμάτος υπνηλία και ανέτοιμος για την Μπόρα που κοπιάζει.Αν κάποιος αναλύσει το ασυνείδητο της ανθρωπότητας θα αντιληφθεί τον επερχόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η πτώση της ψυχολογίας των περισσότερων εμποδίζει να οσμίζονται τι παίζει και δίνουν χρόνο στους προδότες που μας δήθεν κυβερνούν και προετοιμάζουν αυτή τη κατάσταση.

Χάφτουν οτι τους δίνουν: Π.χ ότι η Τρόικα δεν θα ξανάρθει στην Ελλάδα ότι τα μνημόνια φεύγουν και οι συναντήσεις θα γίνονται στο Παρίσι κ.α Οι Ελληνες έχουν μετατραπεί σε χαμένα κορμιά και τώρα καταλαβαίνω γιατί περάσαμε 400 χρόνια Τουρκοκρατίας…Φραπεδια κλανιά και ωχαδερφισμός….Και όμως κάποιοι βαδίζουν στον αργό θάνατο και θα βρεθούν απροετοίμαστοι.Ο πόλεμος που ζούμε θα πάρει άλλη μορφή που δεν θα είναι απλή αλλά σκληρή και επώδυνη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button