Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΖΟΜΠΙΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΟΧΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ

Κατάρρευση στο ελληνικό Χρηματιστήριο μετά τις ανακοινώσεις Υπουργών της Νέας Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου για επαναπροσλήψεις απολυθέντων απο τη διαθεσιμότητα για ακυρώσεις πωλήσεων φιλέτων της ΔΕΗ και των λιμανιών Θεσαλονίκης και Πειραιά (ματαίωση των ιδιωτικοποιήσεων) η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ αλλά και για την επαναφορά του κατώτατου μισθού….. δηλαδή για την κατάργηση όλων των μέτρων που συνόδευαν τα μνημόνια.

Η γεωστρατηγική στροφή προς Ρωσία και η πατριωτική στάση με αποκατάσταση των αδικιών για αξιοπρεπή διαβίωση άναψε τα λαμπάκια των τοκογλύφων και των εδώ υπαλλήλων τους που είχαν καθίσει στα τέσσερα και μοίραζαν τη περιουσία της Χωρας.Η αντίστροφη μετρηση άρχισε. Τα ανώμαλα γερμανοτσογλάνια και όλα αυτά τα βαμπίρ αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι θα πάρουν τα @ρχιδι@ μας.

Ελληνες ήδη άρχισαν τα βρόμικα και υπόγεια κτυπήματα τους.Θα ρίξουν το χρηματιστηριο,  θα μας υποβαθμίζουν οι οίκοι αξιολόγησης ,θα σταματήσουν τη ρευστότητα θα βάλουν τους Τούρκους να αρπάξουν νησιά μας θα κάνουν ότι  το βρωμερό μυαλό τους κατεβάσει.Έρχονται δύσκολες μέρες και πτώχευση.Να θυμάστε όμως οτι πρέπει να περάσουμε κι αυτό για να επιβιώσουμε ..και να ζήσουμε ελεύθεροι.Ευτυχώς κάποιοι έχουν φιλότιμο και ανδρεία να λένε  ΟΧΙ στα Γερμανοτσογλάνια και το μόνο που θα κερδίσουν είναι να ρίξουν όλη τη Ευρώπη το  κολο-Ευρώ τους  και να γίνει ένα παγκόσμιο κραχ.

Υ.Γ H οργανωμένη αντεπίθεση της διαπλεκόμενης συμμορίας της οικονομικής και πολιτικής ελιτ των Αθηνών θα πληρωθεί με λαικα δικαστήρια Τα εγχώρια λαμόγια και κατακάθια της κοινωνίας μας  καθώς και οι φασίστες της Ευρώπης θα φάνε τα μούτρα τους.

amazoniosteem

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close