ΖΑΝΑDU:Απο 70 τμ γκαραζ ουτε 40 δεν ειναι ωφελιμος χωρος!!!Υπουργείο και Λιμεναρχειο δεν θα το δούν?

Τρεις προκηρύξεις έγιναν στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ,Απο 150 τμ σε 100 και η τελευταία σε 70!!!! Αυτη είναι η αναβάθμιση της γραμμής των Διαποντίων νήσων που έταζαν το Καλοκαίρι ο Υπουργός κ Κουβέλης και οι Βουλευτές Παυλίδης και Βακη!!!!

Ο Πλοιοκτήτης τους διαβεβαίωνε ότι θα βρει πλοίο 150 τμ γκαράζ….Στο τέλος έβαλε αυτό που είχε σκεφθεί από την αρχή το ΖΑΝΑDU …Δηλαδή πλοίο που δεν είχε ούτε 70 τμ γκαράζ….Τους υποσχέθηκε ξανά οτι θα το μετασκευάσει…θα το κόψει και θα το κάνει 70 τμ γκαράζ….

ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΜΝΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΑΥΣ και χωράει ΜΟΝΟ 2 ΑΜΑΞΙΑ!!!!!

Το πήγε στη Πρεβεζα αλλά και εκει ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΟΨΕ να προσθέσει ενα μέτρο για να βγει το γκαράζ 70 τμ….Οπως μας διαβεβαιώνει η εταιρεία ΝΑΥΣ που έκανε τη μετασκευή δεν κόπηκε το πλοίο …Το μόνο που έκανε ήταν να βάλει τη μπουκαπόρτα!!!!!

Συνεπώς το πλοίο δεν πληρεί ούτε την τελευταία 3η προκήρυξη για 70 τμ.Επισης μέσα στο μικρο χώρο του γκαράζ που είναι περίπου 50-55 τμ αφού δεν το μεγάλωσε κατά 1 μέτρο πρέπει να υπάρχει 1 μέτρο διάδρομος για τους επιβάτες…Μέσα στο δήθεν γκαράζ των 70 τμ υπάρχει η σκάλα που ανεβαίνεις στο σαλόνι επάνω. Συνεπώς αφαιρείται χώρος απο το διάδρομο για τη σκάλα και ο διάδρομος για την είσοδο των επιβατών .Επίσης αφαιρείται ο χώρος με τις δέστρες αριστερά και δεξιά της μπουκαπόρτας….Τι μένει? ΟΥΤΕ 40 τμ για γκαράζ ωφέλιμος χώρος?

Και αυτό δεν θα το δει το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας? Ίσως αν κάνει τα στραβά μάτια όπως έκανε μέχρι σήμερα….γιατί τη βεβαίωση την υπογράφει Ρώσσος νηογνώμονας…..Αλλα στο Υπουργείο δεν θα το δουν? Όταν έρθει η ώρα της δρομολόγησης Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας δεν θα το δεί….

Δείτε τη φωτό απο τη μπουκαπόρτα προς τα μέσα όταν το έφεραν Κερκυρα…Φαίνεται με κλειστά μάτια!!! Με ανοικτά δεν θα το δούν?   Ακόμη και αν δρομολογηθεί με αυτα τα δεδομένα δεν δικαιούται της επιδότησης των 900 χιλιάδων ευρω.Δεν πληρεί τους όρους της τελευταίας προκήρυξης…

Αν οχι σειρά έχουν οι αναφορές των ατόμων που θα βάλουν την υπογραφή τους…Το πλοίο αυτό είναι ακατάλληλο για τα Διαπόντια νησιά…2 αμάξια και μια μπαλέτα νερό παίρνει…..Θα παίζουν τις γροθιές ποιος θα πρωτοβάζει το αμάξι και την τροφοδοσία….Αυτη είναι η ανάπτυξη που υποσχέθηκαν Κουβέλης Παυλίδης και Βακη!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ να φάνε οι κάτοικοι των Διαποντίων….Ποσο ΣΑΝΟ ακομη θέλετε?

VIDEO : Οι υποσχέσεις Υπ.εμπορικής Ναυτιλίας .Κουβέλη και Βουλευτή Κέρκυρας κ.Παυλίδη και η διαβεβαίωση απο την ΝΑΥΣ οτι δεν το έκοψε για να το κάνει 70τμ γκαραζ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button