Ετσι γ@μ@νε τον κοσμάκη χωρίς σάλιο

Οι πραιτοριανοί του συστήματος πρέπει να φάνε, διότι ως γνωστόν νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Ως γνωστόν λένε εφαρμόζουν τους νόμους ….ανεξάρτητα εάν είναι αντισυνταγματικοί, με την ελπίδα ότι δεν θα κυκλοφορεί στον δρόμο ούτε. …κουνούπι. Στην κρεβατοκάμαρα μας δεν έχουν ακόμη μπει για να δουν εάν γ@μ@με …Σαμαροδημοκρατικά, και χωρίς …να χρωστάμε, αλλά οσονούπω….

 Προς το παρόν κάνουν τους…. φοροκυνηγούς αντί να προσέχουν τα σπίτια των πολιτών .Κάποτε ο Μητσοτάκης έδωσε πριμ 4% στους εφοριακούς που βεβαίωναν χρέη και κατάστρεψε την μισή Ελλάδα. Προτείνουμε και ο Σαμαράς να κάνει το ίδιο για τους αστυνομικούς, να καταστρέψουν τους ….εναπομείναντες.Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κάποιοι δικαστές που κρατούν ..Θερμοπύλες.      


Με 7.000.000 ευρώ λοιπόν ενισχύεται ο Προϋπολογισμός της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε περικοπή στις συνολικές αποδοχές των αστυνομικών. Για το θέμα υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Δημόσια Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε για το θέμα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέρεται ότι «κατόπιν επικοινωνίας σήμερα του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, τέθηκε το ζήτημα της περικοπής, έστω και κατ” ελάχιστο ποσό, της αμοιβής των αστυνομικών από υπερωριακή εργασία, λόγω περιορισμού των ημερών εξαιρέσιμης εργασίας (εκτός πενθημέρου) σε 48, από 52 που ήταν μέχρι τώρα, λόγω του περιορισμού των πιστώσεων του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους».

Στην ανακοίνωση τονίζεται, επίσης, ότι «ο κ. Πρωθυπουργός επέδειξε πλήρη κατανόηση για το ζήτημα» και με εντολή του « Ο κ. Δένδιας επικοινώνησε στη συνέχεια με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο συμφωνήθηκε να διατεθεί το σχετικό κονδύλι ενίσχυσης του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους 7 εκ. ευρώ, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε περικοπή στις συνολικές αποδοχές των αστυνομικών».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close