Ερχεται η σειρά μας…..

lathro11Τι θα συμβεί μόλις καταλάβουν οι Μουσουλμάνοι ότι έχουν εγκλωβιστεί εδώ; Τι θα γίνει μόλις απαιτήσουν παράλογα πράγματα που δεν μπορούμε να τους δώσουμε; Τι θα γίνει όταν εκλεγεί κυβέρνηση που δεν είναι λαθρολάγνοι και ανθέλληνες;

Η ερώτηση είναι ρητορική.

Όλοι γνωρίζουν τι θα συμβεί!….Τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο, στο μετρό…κλπ. Οτι βλέπουμε να συμβαίνει σε Παρίσι και Βρυξέλλες, θα το δούμε και στην Αθήνα. Γιατί πολύ απλά, με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές δε συζητάς. Είτε παίρνουν αυτό που θέλουν, είτε σου κόβουν το κεφάλι.

Υπερβάλλω;

Όποιος το πιστεύει αυτό ακόμα, μετά από άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια από ακραίους Μουσουλμάνους, του προτείνω να πάει κατευθείαν στο Δαφνί και να κάνει εισαγωγή.

Πριν ένα χρόνο το Ισλάμ δεν ήταν πρόβλημα στην Ελλάδα, άλλα σήμερα, με κυβέρνηση Συριζα/Ανελ, που άνοιξαν τα σύνορα και τους κάλεσαν όλους εδώ, θα θρηνήσουμε σύντομα νεκρούς από τρομοκρατικές επιθέσεις. Η στιγμή πλησιάζει. Όσες χώρες είχαν πολιτικούς, οργανώσεις και ΜΜΕ που χαρακτήριζαν « ρατσιστές» και «φασίστες» αυτούς που αντιδρούσαν στην Ισλαμοποίηση και στην λαθρομετανάστευση, σήμερα δέχονται επιθέσεις.

Θα το πω και πάλι:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΜΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…..ΤΩΡΑ!!!

(Μία ευχή: Ελπίζω να μη συμβεί ποτέ αυτό στην Ελλάδα. Και αν ποτέ εκλεγεί πατριωτική κυβέρνηση (που αμφιβάλλω) να κλείσει όλους τους ανθέλληνες και προδότες φυλακή για εσχάτη προδοσία)

στρουθοκαμηλος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button