ΕΡΤ ωρα ΜΗΔΕΝ..και η ωρα της Χώρας στο Μηδέν

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
Απο την Χώρα μας δεν πρόκειται να φύγουν οι δανειστές ,οι τοκογλύφοι εάν πάμε σε εκλογές.Ολα τα λαμόγια που υπηρετούν τη Νέα Τάξη βρίσκονται στη Βουλή στη δήθεν κυβέρνηση “σωτηρίας”.Μόνο αν ο λαός τους ρίξει και τους συλλάβουν και τους φυλακίσουν και τους κατασχέσουν την περιουσία τους και συνεχίσουμε με νέο νόμισμα Εθνικό θα αρχίσουμε να δούμε καλύτερες μέρες.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ να γίνει η αρχή για να ενωθούν οι Ελληνες και να διώξουν όλα τα κοπρόσκυλα που έφεραν το κόσμο σε κατάσταση να μην έχει να διαβιώσει.Η Ελλάδα μπορεί να σηκωθεί όρθια. Η περιουσία μας είναι αρκετή να μας συντηρήσει για τα επόμενα 500 χρόνια με μισθούς αξιοπρεπείς.Η ΕΡΤ είναι σήμερα αύριο θα είναι τα σπίτια μας…Άλλωστε ήταν σχεδιασμένο μέσα στο μνημόνιο(δείτε φωτό).

Όμως οι εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που προβάλλουν οι προσκυνημένοι της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.Ειναι όλα σχεδιασμένα να πάμε για την ανατροπή της συγκυβέρνησης γιατί το θέλει η Νέα Τάξη. Θελουν να μην υπάρχει κυβέρνηση για να μοιραστεί το Αιγαίο και να μπουκάρουν οι Τουρκοι.Ετσι θα έρθει και ο Γ Παγκόσμιος με την Ρωσία να μπαίνει στο κτύπημα της Τουρκίας ώστε τα κοράκια να χτυπήσουν την Συρια. Μέχρι 10 Ιουλίου η κυβέρνηση δεν θα υπάρχει.Ακολουθεί στάση πληρωμών(κλείνουν τα Τραπεζικά ιδρύματα) και ο κόσμος ζει μια 2η Πασχαλιά για 15 ημέρες. Η Τουρκία όμως ανάβει το φυτίλι……Για αρκετό καιρό θα μείνουμε χωρίς ρεύμα νερό τηλέφωνο.Ετοιμαστείτε για επιβίωση.
Θα το περάσουμε και αυτό και όταν σφαχτούν οι μεγάλες δυνάμεις τότε θα ξεκινήσουμε ξανά.

Υ.Γ Ότι συμβαίνει δείτε το μέσω της ΝΕΤ που μεταδίδει το blog μας (Αμαζόνιος) στο λίνγκ που υπάρχει δεξιά στην αρχική εικόνα μας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close