Εργοτάξιο στο δρόμο με λασπουριά από το Ikos Resorts ( πρώην ξενοδοχεία Χανδρή).

041

ΔΑΣΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ……ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ

Μεγαλη ταλαιπωρία εχει προξενήσει στους κατοίκους της περιοχής η κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Dasia που θα ανοίξει στις 03/05/2018.Μηνες τώρα οι κάτοικοι οι περαστικοί και τα ΙΧ τρώνε λασπουριά και ταλαιπωρία όσον αφορά την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου της Δασιας.Τοννοι λάσπης στο οδόστρωμα διοτι οι εργολάβοι του έργου έχουν μετατρέψει το Δημόσιο δρόμο σε εργοτάξιο με παράνομα παρκαρισμένα φορτηγά και μικρότερα οχήματα με υλικά που εναποθέτουν πάνω στο δρόμο και το πεζοδρόμιο.

Οποιο ΙΧ περνά χρειάζεται καθημερινά πλύσιμο. Αυτό το μαρτύριο το ζουν κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι καθημερινά αλλά και αλλοι διερχόμενοι επι μήνες  εκτός του οτι η οδήγηση γίνεται επικίνδυνη αφού ο δρόμος γίνεται μια λωρίδα απο τα δεκάδες φορτηγα.Ο δρόμος είναι ένα εργοτάξιο με λάσπη. Ενα φορτηγό με βούρτσες κινείται κάποιες φορές που δεν τις ακουμπα κατω.Δηθεν καθαρίζει αλλά για το θεαθείναι. Νερο δεν ρίχνουν  να καθαρίσουν το δρόμο.

Όταν ενα τόσο μεγάλο εργο των 110 εκ,ευρώ απο την Ikos resorts δεν έχει προβλέψει για όλα αυτά που τραβά καθημερινά ο πολίτης τι να πούμε? Τοσα στρεματα  στο χώρο τους και μετέτρεψαν το δρόμο σε εργοτάξιο…

Ισως στους ιδιοκτήτες αλλα να μεταφέρουν και να μην ξέρουν το χάλι   που επικρατεί καθημερινά από το πρώην Δασια εως το πρώην Corfou Χανδρης. Δείτε τις φωτο για να καταλάβετε….Οι φωτο είναι χωρίς να έχει βρέξει .Οταν βρέχει γίνεται κόλαση…Μέχρι και τα οικοδομικά υλικά τα έβαζαν πάνω στο δρόμο (Πλάκες αιχμηρές ντάνες απο τσιμέντα ,σίδερα κα με κίνδυνο για τους διερχόμενους…

Τροχαια ,Δημος και Περιφέρεια κάνουν τα στραβά μάτια…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ…..Την παλια επίπλωση στο Δημο ήξεραν να την πάρουν….Να πάρουν μέτρα για την ασφαλή οδήγηση στη περιοχή και να καθαρίζουν το δρόμο δεν ήξεραν να φροντίσουν….

Ο δρόμος από τη Δασιά πλάι στο ξενοδοχείο που κατεβαίνει στη παραλία (Μαλιμπού) είναι ενα τέλμα κυριολεκτικα. Μονο με ερπιστριοφορο περνάς!!!! Τα καταστήματα – επιχειρήσεις και τα σπίτια που βρίσκονται απέναντι χρειάζονται καθημερινά και αυτά πλύσιμο. Σε οσα δε οι ιδιοκτήτες τους φθάσουν λογω της επικειμενης τουριστικής περιόδου να δουν την κατάσταση τους θα φριξουν απο τη ζημιά που εχουν υποστεί. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ?

Φορτηγα που κλεινουν σχεδον το ενα ρευμα κυκλοφοριας και λασπουρια.
034
Δρόμος μαρτυριο για την επένδυση…
035
Οποιος περνα χρειαζεται πλυσιμο .Καθε μερα πρεπει να πλενουν τα ΙΧ τους οι κατοικοι

 

042
Λασπουρια στο δρομο και φορτηγα που πιανουν το οδοστρωμα για πολλές ωρες

032

ikos

Για την Κέρκυρα είναι μια καλή επένδυση αλλά έπρεπε να είχαν φροντίσει να μην δημιουργούνται τέτοιες εικόνες μέχρι την ολοκλήρωση της. Επίσης έπρεπε να ειχαν φροντισει να μην μετατραπεί ο Δημόσιος δρόμος σε εργοταξιο.Εχουν άλλωστε τόσα στρέμματα εσωτερικα.

Ενα πλυστικο μηχάνημα για τα φορτηγά θα έπρεπε να υπήρχε για να μην μεταφέρεται η λάσπη.Επισης τα οικοδομικά υλικά πλάκες ιδιαίτερα ντάνες απο τσιμέντα σίδερα(πλέγματα)  να μην τοποθετουνται στο δημόσιο δρόμο και τα πεζοδρομια.

Δεν θελει πολύ να συμβεί ατύχημα και να καρφωθεί κάποιος πάνω στα σίδερα η τις πλάκες. Αν μη τι άλλο μια εταιρεία με τέτοιο προτζεκτ θα έπρεπε να τα είχε προσέξει και να τοποθετεί τα οικοδομικά υλικά στο χώρο της ιδιοκτησίας της.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close