Επέστρεψε ο “Ροβινσώνας” από τις ΗΠΑ για την ασφαλτόστρωση στη Λευκίμμη!!!!

198093Δεκα μέρες ήταν το Ταξίδι του Δημάρχου Κέρκυρας στην Αμερική.Ο “Ροβινσώνας Κρούσσος” γύρισε στο τόπο του χωρίς να δώσει συνέντευξη τύπου για το σκοπό του Ταξιδιού και τι κέρδισε η Κέρκυρα από αυτή το ταξίδι.Αλήθεια το πόσο κόστισε και πόσα άτομα πήρε μαζί του το ανακοίνωσε?

Ηρθε λοιπόν για να δώσει λύση στην αποκομιδή σκουπιδιών….Θα την δώσει με την λειτουργία του Λάκου που έχουν ανοίξει στην Λευκίμμη?

Η διορία από το Τεμπλόνι λήγει 05 Μαΐου για να μεταφέρει τα δέματα σκουπιδιών!!!

Το βράδυ συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο  για να ασφαλτοστρώσουν το δρόμο που οδηγεί στο ΧΥΤΥ Λευκίμμης.Εναν δρόμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ!!!!!

Οι κάτοικοι που αντιδρούν στην λειτουργία ΧΥΤΥ λογω της ρύπανσης που θα προκληθεί υποστηρίζουν ότι ο δρόμος είναι 2 με 2,5 μέτρα συνεπώς πρώτα πρέπει να γίνει διαδικασία απαλλοτριωσης και βλέπουμε….Αν ο εργολάβος ανοιξε το δρόμο που υπήρχε και καταπάτησε περιουσίες θα υπάρξουν δικαστικές ενέργειες απο τους ιδιοκτήτες και τους κατοίκους της Λευκίμμης.

Αρα λύση με τα σκουπίδια δεν μπορεί να δοθεί διότι ο Δήμαρχος δεν προχώρησε σε σύγχρονη λύση αποκομιδής των απορριμάτων .

Στην τελευταία συνεδρίαση των κατοίκων της Λευκίμμης (28/04) αποφασίστηκε να προβούν σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο, σε περίπτωση που το Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίασή του σήμερα Τετάρτη αποφασίσει την ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στον ΧΥΤΥ και να εμποδίσουν παράνομες δραστηριότητες οπως π.χ να ασφαλτωθεί καταπατημένο κτήμα που άνοιξε ο εργολάβος!!!!

Ο δρόμος  για τα Μεσοράχια είναι στρωμένος “αγγούρια’ και απόψε στις 19.00  στο Δημοτικό συμβούλιο καλούνται ο Δήμαρχος και η παράταξη του να τα βγάλουν!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close