Εξω απο το Μαξίμου Αστυνομικοί για διαμαρτυρία με πλακατ κατα του Ασφαλιστικού.

astynomikoi1_588_355

Περίπου 10 ένστολοι έκαναν την εμφάνισή τους στην Ηρώδου Αττικού το πρωί, κανείς από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μαξίμου δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ πλησίασαν και μόλις έφτασαν στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου έβγαλαν μικρά πλακάτ τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους. Τα πλακάτ έγραφαν συνθήματα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Τα πλακάτ είχαν αρκετά προσωπικό ύφος και ένα από αυτά απευθυνόταν στον πρωθυπουργό.

Έγραφε: «Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;». Κάποιο άλλο έγραφε: «Η γυναίκα μου είναι μισθωτός», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «Ο πατέρας μου είναι αγρότης».

Οι αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μεγάρου αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση αυτή. Φυσικά τα μέλη της ΠΟΑΣΥ δεν προκάλεσαν κάποιο επεισόδιο και μερικά λεπτά αργότερα “υπάκουσαν” στην εντολή των συναδέλφων τους να απομακρυνθούν από την είσοδο του Μεγάρου.

Οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα απρέμειναν στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του Μαξίμου απ’ όπου αποχώρησαν λίγο μετά τις 09:00.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για το νέο Ασφαλιστικό.

newsit

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close