Εν οψει Εθνικής ταπείνωσης απο την Τουρκία

Ήθελε να είναι …αξιόπιστος στους δανειστές. Ξεγύμνωσε τους Έλληνες και διέλυσε τον κοινωνικό ιστό εν ονόματι των τοκογλύφων!

Τώρα, ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς, αυτός που ολοκληρώνει το έγκλημα Παπανδρέου με τον πιο ειδεχθή τρόπο, σύρει την χώρα σε Εθνική ταπείνωση από την Τουρκία. Τώρα που ο …γελοίος οικονομολόγος της…ανάπτυξης, απέκτησε την πολυπόθητη αξιοπιστία από την Μέρκελ και τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Τούρκων.
Οι Τούρκοι στήθηκαν δίπλα στο Καστελόριζο και ξεκίνησαν έρευνες πετρελαίου, λίγα μέτρα από το νησί μας. Το έχουν εγκλωβίσει και όχι μόνον αυτό: δηλώνουν διεθνώς ότι το Καστελόριζο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα, άρα λένε ότι το Καστελόριζο ανήκει στους Τούρκους!!!


Οι Τούρκοι, βλέποντας την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος που επέφεραν Παπανδρέου-Σαμαράς, θα προχωρήσουν σε δυναμική πρόκληση και θα επιχειρήσουν να καταλάβουν Ελληνικό νησί!!!

Ο Ελληνικός στρατός εάν περιμένει από τον Σαμαρά να κουνήσει το δάχτυλό του, θα χάσουμε όχι ένα αλλά δύο νησιά. Βρισκόμαστε προ των πυλών Εθνικής καταστροφής.Ο δωσιλογισμός Παπανδρέου- Σαμαρά έχουν γυρίσει την Ελλάδα πίσω, έναν και πλέον αιώνα! Στο 1897! Υπάρχει έντονη οσμή εθνικής καταστροφής παρόμοιας με του 1897!
Οι Τούρκοι δηλώνουν πως έχουν κυριαρχικά δικαιώματα και θα συνεχίσουν τις έρευνες στο Αιγαίο επικαλούμενοι το διεθνές δίκαιο, καθώς υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί της Ελλάδος δεν έχουν κάποια βάση στο Διεθνές Δίκαιο !!!!

Το επόμενο βήμα τους θα είναι η προσφυγή στον ΟΗΕ ακολουθώντας την Ελλάδα.Οι εξελίξεις Θα είναι ραγδαίες. Οι παραβιάσεις των Τούρκων από αέρα και από θάλασσα με πλοία στο Αιγαίο γίνονται ολοένα και πιο απειλητικές, όπως αναφέρουν ανώτατοι αξιωματικοί. Ένα σοβαρό επεισόδιο ειναι πολύ πιθανό αφου η Τουρκία βλέποντας οτι δεν τις δίνουν κομμάτι στο μοίρασμα των θαλάσσιων οικοπέδων θα προβεί σε αυτό δηλαδή  εισβολή με   κτύπημα σε νησιά της Χώρας μας αλλά και στην Κύπρο. 

Όταν οι δυο Χώρες (Τουρκία-Ελλάδα) ανακαλέσουν τις Πρεσβείες η στρατιωτική εμπλοκή είναι ζήτημα ημερών.Μια εμπλοκή που θα είναι η αρχή του Γ.Π.Π όπως ακριβώς τα είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παΐσιος λέγοντας  “ότι όταν ακούσετε να μιλάνε στη τηλεόραση για τα 12 μίλια (υφαλοκρηπίδα ) από πίσω έρχεται μεγάλη  πολιτική κρίση και  πόλεμος”.
*Συρραφή πληροφοριών από διαφορετικές πηγες

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button