Εντολή απο το «death team» των δολοφόνων δανειστών :«Συλλάβετε οφειλέτες, κατασχέστε , πλειστηριάστε »

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΣΕ ΦΟΡΟΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ
Η Κινέζα Χούι, η Γαλλίδα Γκιλού και η υπόλοιπη «Death Team» του Τόμσεν έχουν αρχίσει «αυτοψίες» σε όλες τις μεγάλες Εφορίες της χώρας: ελέγχουν τα στοιχεία, συνεργάζονται με τους υπαλλήλους και ψάχνουν φακέλους φορολογουμένων.
Στα χέρια μιας σκληρής και αδυσώπητης ομάδας τεχνοκρατών της τρόικας, που θυμίζουν περισσότερο «κεφαλοκυνηγούς», αφού εφαρμόζουν τις πιο αυστηρές μεθόδους έναντι των φορολογουμένων, έχει περιέλθει ο έλεγχος όλου του φοροεισπρακτικού μηχανισμού της χώρας.
Η εντολή που δίνουν προς όλες τις μεγάλες τουλάχιστον ΔΟΥ είναι «συλλάβετε τους οφειλέτες, κατασχέστε περιουσίες, πλειστηριάστε ακίνητα». Πρόκειται για στελέχη επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με δύο κυρίες να δεσπόζουν στη σύνθεσή της, την Αμερικανοκινέζα Χούι Τζιν και τη Γαλλίδα Μόργκαν Γκιλού. Επικεφαλής στην «Death Team» για τον Ελληνα φορολογούμενο είναι ο κ. Τόμας Στόρι, ενώ μετέχουν και οι εμπειρογνώμονες Γουίλιαμ Κράνταλ, Κάρι Χουτάλα, Σβέιν Κρίστενσεν και Μπάρι Ρουσέλ.

Επίσης, οι Τζάνετ Μπάσινκ, Πιέρ Βάντενμπεργκ από τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής & Τελωνειακής Ενωσης (DG TAXUD) και οι Φρανκ Βαν Ντρίεσε, Σεμπάστιαν Βάινζιερ και Κλοντ Γουέντλινγκ, της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν (TFGR).

Η παρουσία και η δράση της ομάδας αυτής δεν παραπέμπει ακριβώς σε μία κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα, ούτε επιτρέπει πολλά χαμόγελα στους πολίτες που συναλλάσσονται με δυσβάστακτους όρους με την Εφορία για τις όποιες θετικές εξελίξεις στο γενικότερο οικονομικό πεδίο. Η έξοδος δηλαδή στις αγορές δεν σημαίνει τίποτα για εκείνους που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, ο οποίος λειτουργεί πλέον υπό τις οδηγίες αδίστακτων ξένων τεχνοκρατών, στη λογική των οποίων η έννοια της επιείκειας είναι μάλλον ασήμαντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button