Ενταση στη συνεδριαση του Δημοτικου συμβουλίου για σκουπιδια στο ακουσμα για ερχομο των ΜΑΤ

ds kerkΕνταση επικράτησε  χθες το βράδυ (25/06/18) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα 3 στην ενημέρωση για το πρόβλημα με τα σκουπίδια όταν ήρθε πληροφορία ότι μπήκαν δυνάμεις καταστολής στο ΧΥΤΑ και ότι έρχονται ΜΑΤ για να περάσουν τα σκουπίδια στη Λευκίμμη.

Ο Δήμαρχος δήλωσε οτι όπως τον ενημέρωσε δεν έχουν έρθει ΜΑΤ και οτι υπάρχει η συνήθης δύναμη προστασίας.Ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Πελάης ανέφερε οτι τα ΜΑΤ έχουν έρθει όπως και οι κάτοικοι και ζητήθηκε απο τον Δήμαρχο να δηλώσει οτι δεν θα χρησιμοποιηθεί βια οτι είναι εναντίον της καταστολής και οτι τα σκουπίδια δεν θα μεταφερθούν στη Λευκίμμη.

Ο ίδιος  δήλωσε ότι είναι εναντίον της καταστολής αλλά κάπου τα σκουπίδια πρέπει να πάνε και ότι θα ακολουθήσει τον ΠΕΣΔΑ…Τους δούλευε κανονικά ότι δεν γίνεται αλλιως…Οταν οι κάτοικοι του είπαν αν θα είναι με τα ΜΑΤ η με την πλευρά των κατοίκων δεν πήρε θέση…Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν και η συζήτηση για το θέμα διεκόπη.

Οι κάτοικοι τον χαρακτήρισαν ανίκανο και για οτι συμβεί αν σκοτωθούν άτομα θα είναι όλοι υπεύθυνοι….Το αδιέξοδο ήταν αναμενόμενο αφού ο Δήμαρχος και η παράταξη του σταμάτησαν τη λειτουργία του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης με την ανάληψη της εξουσίας….

 

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ εκτακτη ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ (WEB RADIO) στο SITE ΜΑΣ amazonios.net το πρωί  26/05 στις 09.00 με τον Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close