Ενταλμα σύλληψης και για τον Γρ.του Αλευχιμον Γιαννη Πανδη.Παραδόθηκε στην Ασφάλεια..ΔΗΛΩΣΗ του Προέδρου του Αλεύχιμον Σπύρου Πανδη στον ΑΜΑΖΟΝΙΟ (Δειτε – Ακούστε το VIDEO)

sdMετα τη σύλληψη του Γρηγόρη Βέργη εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης του Γιάννη Πανδη.Οι κατηγορίες για ηθική αυτουργία έωλες μόνο για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ των αγώνων του Συλλόγου και των κατοίκων…

Και δυο τους συμμετέχουν απο κοινού ειρηνικά διαμαρτυρόμενοι και δέχθηκαν την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ όταν τις δυο τελευταίες Κυριακές προσπάθησαν να κάνουν περίπατο στις ιδιοκτησίες τους.

Ο μεν Γρηγόρης κατέγραφε με την κάμερα τις επιθέσεις αυτες ο δε Γιαννης Πανδης ειχε την ντουντούκα…Θεωρήθησαν οτι με τις δηλώσεις τους και τις αναρτήσεις στους στο facebook είναι ηθικοί αυτουργοί αντιδράσεων αγνώστων ατόμων που έδρασαν κατά του “Στρατού Κατοχής” στη Λευκίμμη!!!

Τους ΕΧΡΙΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και τους έβγαλαν ένταλμα συλληψης!!! Τετοιες Αντιδημοκρατικές μέθοδοι εφαρμοζουν για να μπορει ο Νικολούζος να μοιράζει εκατομμύρια σε εργολάβους σε έναν ΧΥΤΥ που η χρήση του εχει λήξει από τον Ιούλιο του 2017!!!Ο Γιαννης Πανδης γραμ. του Αλεχιμον παραδόθηκε σήμερα το πρωί(25/07/18).

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μίλησε σήμερα στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και στον Χρόνη Προσαλέντη. Δείτε και ακούστε τις δηλώσεις του:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button