Ενα δρομολόγιο extra την Κυριακή απο το ΠΗΓΑΣΟΣ για Ερείκουσα μεχρι 09/09/18

005-2Ενα έκτακτο δρομολόγιο προστέθηκε απο το πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ για Ερείκουσα απο την Κυριακή 05/08/18 εως και τις 09/09/2018 για να εξυπηρετηθεί η γραμμή Αγ.Στεφανος – Ερεικουσα .

Τα τακτικά δρομολόγια  Τρίτης και  Παρασκευής για Ερείκουσα ισχύουν όπως  εκτελούνται….

Η αναχώρηση ορίσθηκε για την Κυριακή στις 10,45 απο Αγιο Στέφανο και επιστροφή 16.00 απο Ερείκουσα.Τα δρομολόγια αυτά έχουν ανταπόκριση με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας.Συγκεκριμένα Το πρωινό δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που φεύγει απο Κέρκυρα θα φθάνει περιπου στις 10.40 στο Λιμανι.Ενω στην επιστροφή απο Ερείκουσα στο Λιμάνι του Αγιου Στεφάνου το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα ξεκινά στις 17.25

Η τακτοποίηση αυτή έγινε με δική μας πρωτοβουλία(Ραδιόφωνο-Ήλεκτρονική Εφημερίδα amazonios.net) ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες τροφοδοσίας και μεταφοράς των κατοίκων της Ερείκουσας αλλά και των επισκεπτών μετά τον αποκλεισμό και την μη αντικατάσταση από τους αρμόδιους (Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας  και Αντιδημάρχων των Διαποντίων νησιών) με άλλο πλοίο  ενώ έχουν περάσει 27 μέρες χωρίς σύνδεση των νησιών  με την κανονική  γραμμή /πλοίο Αλέξανδρος .

Με την προσθήκη του δρομολογίου της Κυριακής μπορεί όποιος θέλει να κάνει ταξίδι Παρασκευή και να επιστρέψει Κυριακή προγραμματίζοντας  ένα διήμερο απόδρασης…στην μαυγευτική Ερείκουσα.

Κρατήσεις στο Αρχοντικό Λιοτριβι (Ερείκουσα) στο τηλέφωνο 2663071916

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κερκυρας κ.Τσιμπούλη για  την ανταπόκριση των λεωφορείων της γραμμής στο Λιμανι  με το πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ μετα την μεταξύ μας επικοινωνία.

Eπίσης ευχαριστούμε και τον καπετάνιο του Πήγασος που αν και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο Χωμένο λιμάνι θα εκτελέσει και αυτό το δρομολόγιο.

ktel

;iotribi

                                                                      https://ereikousahomes.wordpress.com

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close