ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ αλλη μια προφητεία του ΑΓΙΟΥ Παΐσιου!!!

US Air Force Weapons School ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ  αλλη μια προφητεία του ΑΓΙΟΥ Παΐσιου !!!

Τα λόγια του Άγιου Γέροντα Παΐσιου, φαίνεται τελικά ότι ακολουθούν ΠΙΣΤΑ οι διεθνείς εξελίξεις, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε κίνηση ματ, αλλάζοντας ΚΑΘΕΤΑ το παιχνίδι στην παγκόσμια σκακιέρα.

Πιο αναλυτικά, Ρωσία αποφάσισε να προσθέσει άλλο ένα μέλος στην συμμαχία Ρωσίας, Συρίας, Ιραν και Ιρακ, το οποίο δεν είναι άλλο από την Κίνα. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στους κύκλους της συμμαχίας των Δυτικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Ευρώπη, Τουρκία), αφού η προσθήκη μια δύναμης της τάξεως των 1.5 δις Κινέζων ή όπως έλεγε ο Μεγάλος Γέροντας «όσοι οι κόκκοι της άμμου», δεν μπορεί να περάσει KAΘΟΛΟΥ απαρατήρητη.

Εδώ αξίζει να αναφερθούν τα προφητικά λόγια του Γέροντα Παΐσιου:

«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου»

«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ’ αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Και, αν ναι, τι είδους μέλλον; Και σ’ αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό:

“Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του”»…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button