Εκδήλωση συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο από το ΕΠΑΜ για την εξόρυξη υδρογονανθράκων & περιβαλλοντικές τους  επιπτώσεις Σάββατο 22/06

Εκδήλωση συζήτηση στο Εργατικό Κεντρο για την εξόρυξη -εκμετάλλευση υδρογονανθράκων & περιβαλλοντικές τους  επιπτώσεις γίνεται απο το ΕΠΑΜ  το Σαββατο 22 Ιουνίου 2019 στις επτα το απόγευμα.Το ΕΠΑΜ μιλά ανοικτά και καλεί τους πολίτες σε συζήτηση για τον Ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και το Ιόνιο.Ειναι Μνημονιακό ξεπούλημα η εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση?

Ομιλητές θα ειναι ο Δρ Αγγελος Δουκέλης Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και ο Αρης Παπαμιχαήλ  Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων.συντονίζει η Ειρήνη Αντωνίου Υποψήφια με το ΕΠΑΜ στη Κέρκυρα.

  • Πώς η εξόρυξη και η εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

μπορούν να συμβαδίσουν με μια τοπική οικονομία, που στηρίζεται στον τουρισμό, χωρίς οι περιβαλλοντικές τους  επιπτώσεις να ακυρώνουν οποιοδήποτε όφελος.

Πώς ο ορυκτός πλούτος μπορεί να εξυπηρετήσει  τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

 

  • Πώς παρουσιάζονται από τις κυβερνήσεις των μνημονίων

οι «επενδύσεις», τα «πρωτογενή  πλεονάσματα» και  η «έξοδος στις αγορές» ως σηματοδότες της προόδου, της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση.

Πώς δημιουργείται η ψευδαίσθηση της ανάτασης της οικονομίας και της αόριστης ωφέλειας του πολίτη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close