Εισβολή στην εφημεριδα Μακελειό..Αλβανιδα Υπουργός του εστειλε εξωδικο.4 Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ καταζητούν τον Στέφανο Χίο!!!

makeleiXθες το  απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές   και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.

Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της  κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ  απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. Aξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

Δήλωση του ΣΤΕΦΑΝΟΥ Χίου για το φερόμενο ως συμβάν της ασφάλειας Αττικής

«Τι εγινε ρε παιδιά ;
Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που τραυμάτισαν άνανδρα τον Αλέξανδρο Σταματιάδη  και χαροπαλεύει Άγιες μέρες του Πάσχα!

Ντροπή σας!  Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών
Προστασία πολιτεύματος
Ασφάλεια
Δίας

Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών
Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημεριδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους !»

Σ.Χ

Μην χάσετε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη την πατριωτική και ανεξάρτητη εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»! Αποκαλύπτουμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ για λογαριασμό ποιας αλλοδαπής υπουργού μπούκαρε στα γραφεία ο νταής δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπουργός (αλλοδαπή), μαζί με τον πρωθυπουργό της απεργάζονται σχέδια κατά του ελληνισμού και των εθνικών μας δικαιωμάτων.

Η κυρία αυτή λοιπόν έστειλε τον δικαστικό επιμελητή να μας επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.Ανατριχιάζει για τα πατριωτικά μας αισθήματα και κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη για να μας τιμωρήσει!!! Για χάρη της αλλοδαπής υπουργού έλαβε χώρα το περιστατικό.

Σας υπενθυμίζουμε:

Χθές το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές   και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.

m2

Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της  κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ  απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

m3

Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

m5

Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας.

4 Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ καταζητούν τον Στέφανο Χίο για να τον συλλάβουν, για τα μάτια της Αλβανίδας «Μάτα Χάρι». Η κολλητή του Έντι Ράμα, έστειλε τον «φουσκωτό και επικίνδυνο νταή» να ζήτησει αλλιώς…ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ. Επίορκοι δικαστές και χορός μυστικών υπηρεσιών στο ανθελληνικό «παιχνίδι του τρόμου»

1.indd

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button