Εγκληματική αδιαφορία Γαλιατσάτου -Νικολέτας Πανδή….σε εργο της Π.Ι.Ν στη Κέρκυρα

Κατασκευάζουν το μεσαίο στηθαίο στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας και στο ύψος Καπουτσίνοι έως ΕXPERT υπάρχουν τρεις παγίδες θανάτου…Οποιος κάνει προσπέραση η περάσει πάνω από αυτές τις χωρίς σήμανση παγίδες  θα έχει σίγουρα φθορά στο ΙΧ αφού κόβουν σαν ξυράφι η ζημιά στα ελαστικά …Οι αθεόφοβοι εταιρεία που εκτελεί το έργο και οι επιβλέποντες ενα μήνα τωρα δεν ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΝ να δουν σε τι κίνδυνο βάζουν τα διερχόμενα οχήματα?

Η κ.Νικολέτα Πανδή(Αντιπεριφερειάρχης) και ο κ.Θεόδωρος Γαλιατσάτος (Περιφερειάρχης) πίνουν το καφεδάκι τους και ας πάνε στο Τάφο  και τον αγύριστο οσοι την πατήσουν…ΤΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?  Η εταιρεία που εκτελεί το έργο έχει βάλει σήμανση σε ορισμένες από αυτές τις παγίδες…Σε τρεις ΤΙΠΟΤΑ…Δεν θα τους περισσεύουν κώνοι!!!!!!

Η εγκληματική τους αδιαφορία συνεχίζεται….Πάνω στις παγίδες υπάρχουν και βίδες για να σκιστεί οποίος πέσει!!!!! Μετα θα τον πάνε στο Νοσοκομείο αν επιζήσει για ράψιμο!!!!

Κανένας δεν τα βλέπει ένα μήνα τώρα? Βλέπεται τρέχουν για την προεκλογική τους εκστρατεία !!! Που χρόνος για να τα δουν και να καλέσουν την εταιρεία να σηματοδοτήσει τις παγίδες Θανάτου….

Στην επόμενη φωτό υπάρχει κώνος στη παγίδα  σε άλλες τρεις  όμως καραδοκεί ο Θάνατος!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button