Εγκληματίες χωρις ελαφρυντικά!!! Αποκλείστηκε ο δεματοποιητής με τα δέματα και με λίμνη στραγγισμάτων

Μέσα από φωτογραφίες του Πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονιου ολοι βλέπουν το ΕΓΚΛΗΜΑ Νικολουζου-Ασπιώτη και της κυβερνώσας παράταξης του Δήμου Κέρκυρας…Τι άλλο πρέπει να γίνει να να συλληφθούν οι υπαίτιοι αυτής της τραγικής εγκληματικής ενέργειας….Το αβαντάρισμα από τη Κυβέρνηση η εντολή να σταματήσουν το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης η διάλυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας  για να τα ΑΡΠΑΖΟΥΝ εργολαβικά συμφέροντα χωρίς να δίνουν λύση είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ χωρίς ελαφρυντικά!!!

Δείτε στις φωτογραφίες πως ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ την Κέρκυρα…Είναι ζήτημα ημερών να  ζήσει το νησί το χειρότερο ΕΦΙΑΛΤΗ με συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους της Κέρκυρας…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΔΕΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ….ΦΡΑΚΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ και αποκλείστηκαν από τα ίδια τα δέματα καρκίνου!!!! Τα δέματα βγάζουν ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ τους…Τα στραγγιδια έπνιξαν και τα λίγα μέτρα που υπήρχαν για να δεματοποιούν τα σκουπίδια….Η εικονα δειχνει οτι η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….ΕΒΑΛΑΝ και την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ…..

Το τέλος της Κέρκυρας ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ……και κανένας δεν τους Μάζεψε όπως θα γινόταν σε άλλη Χωρα….Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ζητάνε και τα ρέστα…….και δεν αντιλαμβάνονται γιατί τους βρίζουν γιατί δέχονται φραστικές επιθέσεις….Μεχρι πότε θα προστατεύονται οι πολιτικοί εγκληματίες? Σε λίγες μέρες που θα βγούν ολοι οι κάτοικοι και επιχειρηματίες στους δρόμους  που θα κρυφτείτε? Οι συμπλοκές είναι προ των πυλών αλλά και η γενίκευση των συμπλοκών είναι ορατή από την εγκληματική πολιτική της Δημοτικής Αρχής…

ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ…...

ΜΑΤ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 4.250.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ…ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ!!!!!!

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close