Δώστε τα ονόματα όσων λήστεψαν την ΕΡΤ και αφήστε τους εργαζόμενους να λειτουργήσουν την ΕΡΤ .Οι τυχεροί απολυμένοι!!!

Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, παρουσιάστρια τηςΝΕΤ και από τα πρόσωπα που στηρίζουν ενεργά τις πολύωρες μεταδόσεις ζωντανού προγράμματος μετά την πτώση των πομπών της ΕΡΤ, ζητάει on air να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα «όλων εκείνων που λήστεψαν την ΕΡΤ». 

Με συνεχείς παρεμβάσεις και με στόχο να ξεχωρίσει “η ήρα από το στάρι” καλεί την κυβέρνηση να διαχωρίσει τους συνεπείς εργαζόμενους από τα λαμόγια που θησαύρισαν με λεφτά των πολιτών.

«Κάποιοι μας αποκαλούν χαραμοφάηδες, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό», λέει πολύ συχνά.

Και, βέβαια, έχει δίκιο… Καιρός να μάθουν οι πολίτες πού πήγαιναν τα λεφτά τους. Σε ποια μπόνους, σε ποιες εκτός ορίου εξωτερικές παραγωγές, σε ποιους κομματικούς εγκάθετους, σε ποιους εργατοπατέρες…

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

«Πληρωμένες διακοπές» υπόσχεται η κυβέρνηση σε ορισμένους εξ αυτών που πριν λίγες ημέρες αποκάλεσε δια στόματος Κεδίκογλου «ιερές αγελάδες» της Αγίας Παρασκευής…
  Όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχεται μέσω της Καθημερινής εντός ολίγων ημερών οι απολυμένοι της ΕΡΤ θα …
αποζημιωθούν και μάλιστα πλουσιοπάροχα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει. Και εάν πιστέψουμε τον κ. Σαμαρά πολύ σύντομα «αρκετοί απ’ αυτούς θα  ξαναπροσληφθούν στον νέο Οργανισμό».
Σε απλή μετάφραση ένα μέρος του δυναμικού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που απολύθηκε πριν λίγες ημέρες, θα εισπράξει ένα αξιοσέβαστο ποσόν εν μέσω καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου θα προσληφθεί στο νέο φορέα για να συνεχίσει τη δουλειά που έκανε μέχρι χθες.
Διευθυντικό στέλεχος που απολύθηκε από την ΕΡΤ θα εισπράξει την Τετάρτη αποζημίωση της τάξης των 100.000 ευρώ και σύντομα θα προσληφθεί στη ΝΕΡΙΤ.
Πληρωμένες διακοπές για κάποιους «τυχερούς» απολυμένους, με «χρυσό χορηγό» το υπουργείο Οικονομικών.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button