Δούλοι για το Ικος στο Δήμο Κέρκυρας ….Κατάργησαν το καραβάκι για το Βίδο & τις παιδικές κατασκηνώσεις !!!

Η μεθόδευση άρχισε μόλις το ΙΚΟΣ έβαλε στο μάτι το Εστιατόριο και το νησάκι στο Βιδο.Ετσι με το χρήμα και τα Κεφάλαια που διαθέτει (?) άρπαξε το Βίδο το νησάκι που είχε πρόσβαση ο απλός πολίτης ..Πρώτα πήρε την επιχείρηση  με 40 χιλ ευρώ και στη συνέχεια μεθοδεύτηκε ο αποκλεισμός του νησιού με το καραβάκι…Ολη η επιχείρηση του Εστιατορίου και οι εγκαταστάσεις της περιήλθαν στη Διαχείριση του Ομίλου ΙΚΟΣ που ελέγχεται από την οικογένεια Ανδρεάδη, την Οaktree Capital Management και άλλα funds του εξωτερικού..Υπάρχουν μεγαλοκαρχαρίες που θέλουν να αρπάξουν ολη την περιοχή της Δασιάς οχι μόνο το Βίδο….

Ρίχνουν τρελλά λεφτά για να πετύχουν το στόχο τους…Ηδη έχουν πάρει μικρά ξενοδοχεία στη περιοχή για να εγκαταστήσουν τους υπάλληλους τους με αποτέλεσμα να εχουν μειωθεί τα δωμάτια και η εμπορική κίνηση στην περιοχή.Επίσης θα είδατε και τα 2 video που καταγράψαμε στην είσοδο του ΙΚΟΣ και πως ξεφτιλίζουν τη προσωπικότητα των εργαζομένων σε αυτά που βγαίνοντας τους κάνουν έλεγχο στις τσάντες τους σε κοινή θέα μήπως έκλεψαν κάτι απο το 5αστερο ξενοδοχείο…Οι εργαζόμενοι δεν το έχουν καταγγείλει για να μην χάσουν τη δουλειά τους και οι Αρχές που έπρεπε να ενεργήσουν μετετράπησαν σε ΑΟΜΑΤΕΣ!!!!

Ο τρόπος με τον οποίο αυτή η επιχείρηση διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία της εχει γινει γνωστός .Απομονώνει τους πελάτες της μέσα σε αυτά και τους αποκλείει από την οποιαδήποτε επαφή με την οικονομία και την κοινωνία της περιοχής και αυτό κάνει και με το νησάκι Βίδο.

Το σχέδιο τους είναι να λειτουργήσουν ολα μαζί  και   το πρώην  Club Med ωστε  να αποκλείσουν ακόμη περισσότερο τη Δασιά αφού θα τους κρατάνε τους Τουρίστες σε τεράστιες εκτάσεις  και θα τους πηγαίνουν με δικό τους καραβάκι στο Βιδο για τα πάρτυ των πελατών τους αποκλείοντας την πρόσβαση των ντόπιων ιθαγενών!!!

Το παιχνίδι τους παίζουν τα πολιτικά ρεντίκολα του Δήμου της Κέρκυρας και λίγο πριν φύγουν απο τη καρέκλα της εξουσίας τα δίνουν ΟΛΑ!!!

Αρχικά κατάφεραν να είναι μόνος του ο Όμιλος στη Δημοπρασία για το Βιδο ο οποίος πέταξε το διπλάσιο τίμημα για να βουλώσουν τα στόματα..Εριξε λοιπόν στο τραπέζι το ποσόν των 40.000 ΕΥΡΩ, ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν 20.000 ΕΥΡΩ και “εξαγόρασε” τους υπεύθυνους του Δήμου Κέρκυρας.6 + 6 χρόνια υπέγραψαν την παραχώρηση!!!

Η τόσο θερμή συμπαράσταση απο τα πολιτικά ρεντίκολα της Δημοτικής αρχής Νικολούζου συνεχίστηκε με πολύ σκύψιμο στον Ανδρεάδη  την Οaktree Capital Management και ολα τα άλλα funds του εξωτερικού που κρύβονται πίσω απο αυτές τις τεράστιες αγοροπωλησίες…Τελευταία στο παιχνίδι των επενδύσεων έχει μπει και η Διεθνής αλυσίδα της Marriot και όλοι μαζί θέλουν να ελέγξουν τη Δασιά μπαίνοντας και στο πρώην Club MED-Κλαμπ Μεντιτερανέ ρίχνοντας εδω 90  ακόμη εκ.ευρω με την καινούργια ονομασία ΙΚΟΣ Κέφαλος .Στο σχέδιο τους ήταν από την αρχή η ΑΡΠΑΓΗ του Βιδο.

H τεράστια ζημια που προκαλούν στις απλές επιχειρήσεις στη περιοχή της Δασιάς και οχι μόνο βρίσκουν αρωγούς τη Δημοτική Αρχη Νικολούζου…Τελευταία “εργολαβία” τους είναι πάση θυσία να αποκλείσουν το Βιδο από τον απλό κόσμο..Θυμίζουμε οτι αρχικά  ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Δημοτικού καϊκιού απέβη άκαρπος.Στη συνέχεια τα σκυμμένα στο ΙΚΟΣ Δημοτικά ρεντίκολα  με σχέδιο και για το κέρδος του ΙΚΟΣ σταμάτησαν τις παιδικές κατασκηνώσεις πέρυσι αλλά και αυτό το καλοκαίρι!!

Για να αποκοπεί δε το Βιδο ολοκληρωτικά έκαναν μαϊμού Δημοπρασία για να χαθεί πολύτιμος χρόνος υπερ του ΙΚΟΣ .Άνετα θα μπορούσε ο Δήμος Κερκυρας να βάλει στη γραμμή (Λιμάνι Κέρκυρας – Βίδο)  το δικό του καικι που ειχε στα Καρνάγια περιοχή Μαντούκι-εμπορικό Κέντρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επισκεύασαν και μάλιστα το έριξαν στη θάλασσα και παράλληλα το νοίκιασαν.Οι πιέσεις έφεραν αποτέλεσμα ως προς την σύνδεση του νησιου…Να δουμε αν θα δρομολογηθεί οπως τα προηγούμενα χρόνια…

Ετσι  υπηρετούν το Δημόσιο Συμφέρον τα πολιτικά ρεντίκολα του Δημου Κέρκυρας…Ολα για το ΙΚΟΣ και μέχρι στιγμής επικρατεί ΣΙΩΠΗ του Ταφου!!!! Η αντιπολίτευση σφυρίζει αδιάφορα πλην ενος νέου εισερχόμενου  συνδυασμού.Σιωπή εχει πέσει και απο την νέα Δημοτική Αρχή της Μερόπης Υδραίου…και την αντιπολίτευση.Ετσι  αφήνουν την πρόσβαση στο νησί Βιδο να γίνεται μόνον με τα ιδιωτικά σκάφη της “ΙΚΟΣ” και μόνον για τους πελάτες της ΙΚΟΣ και ΚΕΦΑΛΟΣ!!!!

Το Εστιατόριο δεν λειτουργεί παρά μόνο το αναψυκτήριο και αυτο μέχρι το μεσημέρι..Οι αποδείξεις κόβονται στο ΙΚΟΣ…Προσπάθησαν να στήσουν τεράστιες κολώνες για να στεγάσουν χώρο του εστιατορίου αλλά και εδώ δεν τα κατάφεραν..

Ηδη άρχισαν και αντιδράσεις και αυτό το Σάββατο 29/06/19 κατοικοι της Κέρκυρας θα μεταβούν στο Βιδο για διαμαρτυρία..Αν και οι διαμαρτυρίες θα έπρεπε να στραφούν και προς την ελεγχόμενη Δασιά είναι και αυτό μια αρχή να σπάσει η ΟΜΕΡΤΑ  για την μεθόδευση από τη Δημοτική Αρχή Νικολούζου.

Διαβαστε και την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωτοβουλία πολιτών για την αρπαγή του ΒΙΔΟ:

Η πρωτοβουλία πολιτών για την ανάδειξη και προστασία του Βίδο καλεί όλους τους Κερκυραίους σε μια επίσκεψη στο Βίδο, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Αναχώρηση από το Καφέ Γυαλί στις 6.30 το απόγευμα και επιστροφή 8.30.μ.μ.Το ταξίδι είναι δωρεάν.

Η πρωτοβουλία πολιτών, στο κάλεσμά της αναφέρει: «Καθώς τα δρομολόγια του δημοτικού καϊκιού δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη και ενώ οι δημοτικές κατασκηνώσεις δεν λειτουργούν για μια ακόμη χρονιά, καλούμε όλους τους Κερκυραίους σε μια επίσκεψη στο νησί, να περπατήσουμε, να θυμηθούμε, να προβληματιστούμε, να συζητήσουμε για το παρόν και το μέλλον του Βίδο.

Το Βίδο, τόπος αναψυχής αλλά και ιστορικής μνήμης, δημόσιος χώρος και κτήμα των Κερκυραίων, ένας παράδεισος λίγα λεπτά από την πόλη μας, έχει ανάγκη το ενδιαφέρον και τη φροντίδα μας. Να είμαστε όλοι εκεί!»

Στην πρωτοβουλία έως τώρα συμμετέχουν οι: Απέργη Ελένη, Αυλωνίτης Αλέκος, Δούκας Γιώργος, ΚατσαΊτης Γιώργος, Κατσαρός Ανδρέας, Κούρκουλος Γιάννης, Κρητικός Γιάννης, Μεταλληνός Τάκης, Μικάλεφ Σωτήρης, Μουρούζης Παναγιώτης, Μποζίκης Νίκος, Ντούτο Πατρίτσια, Πόποβιτς Ζέλικο, Πουλημένος Στέφανος, Ράπτης Μάνος, Σαββανής Σπύρος, Σκλαβούνος Γιώργος, Σπίγγου Τατιάνα, Τσαγκάρης Νίκος, Τσούκας Σάκης κ.α

Τέλος για την υπόθεση αυτη ανάρτηση ανέβασε ο επικεφαλής της παράταξης ΠΡΩΤΑ η ΚΕΡΚΥΡΑ κ.Γ.Καλούδης που αναδημοσιεύουμε παρακάτω:

*ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΚΟΣ :

ΙΚΟΣ Δασιά: Η έξοδος απο το “Νταχάου” με έλεγχο στις τσάντες των εργαζομένων (2 VIDEO αποκάλυψη!!)

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close