Διαμελισμός του Δήμου Κερκυρας για ΑΟΖ ? Θεματα Εθνικής ασφαλειας θετει ο Β.Πετρομιχελης

Ποιος είναι ο λόγος που θα κομματιάσουν τoν δήμο της Κέρκυρας σε 3 κομμάτια, 5 μήνες πριν της δημοτικές εκλογές; Ποιες είναι οι εντολές που έλαβε ο δήθεν Υπουργός  Εσωτερικών, Αλέξανδρος Χαρίτσης; Και από ποιους; Μήπως είναι μπλεγμένος και εδώ ο George Soros με τις γνωστές
χρηματοδοτήσεις του, όπως στους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, αλλά και στην πολύκροτη υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών; Τα ως άνω ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν άμεσα εδώ και τώρα γιατί οι Κερκυραίοι δημότες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια.

Tην  στιγμή που η Πατρίδα μας διαμελίζετε από άκρη σε άκρη, το χαμογελαστό αγόρι του Μαξίμου ασχολείται με το “τρενάκι” του. Άλλη μια προδοσία έρχεται να συμπληρώσει το παζλ των σαμποτάζ και των εχθροπραξιών ενάντια στον Ελληνισμό…

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας 19/11, το Υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο να ανακοινώσει τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου της Κέρκυρας σε 3 δήμους.

Ο Δήμος Βορρά θα απαρτίζεται από τους πρώην Δήμους Κασσωπαίων , Εσπερίων ,  Θιναλίων και Αγίου Γεωργίου .

Ο Δήμος της Μέσης που θα είναι και ο μητροπολιτικός Δήμος θα απαρτίζεται από τους πρώην δήμους Κερκυραίων , Αχιλλείων , Παλαιοκαστριτών και  Παρελίων.

Ο Δήμος Νότου θα απαρτίζεται από τους πρώην Δήμους Κορισσίων ,Μελιτειέων και Λευκιμμαίων…

Ο Βασίλης Πετρομιχελής ως υπ. δήμαρχος Αθηναίων καταδικάζει απερίφραστα τα δημοσιεύματα περί εξαγγελιών του Υπουργείου Εσωτερικών για την διάσπαση του δήμου Κέρκυρας σε 3 κομμάτια λέγοντας ότι:

“Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δημότες αλλά και ο δήμος της Κέρκυρας πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και αδιάσπαστοι ως μια οικογένεια, ως μια ατσάλινη γροθιά! Η περιοχή πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά εθνικά θέματα. Όπως η αλλαγή των συνόρων με την επέκταση της Αλβανίας. Όλα αυτά θα ξεκινήσουν με τις συζητήσεις περί ΑΟΖ. Το νησί είναι παντελώς ανοχύρωτο από θέμα άμυνας. Χωρίς την απαραίτητη ναυτική δύναμη, από φρεγάτες, τορπιλακάτους και υποβρύχια, χωρίς το απαραίτητο στρατιωτικό δυναμικό, χωρίς καταδιωκτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, με ένα λιμενικό αποδυναμωμένο, και μάλιστα χωρίς των ομάδων πολιτικής προστασίας. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία γεγονότα αλλά εσκεμμένες ενέργειες των γνωστών πολιτικών της διαφθοράς και της ασυδοσίας.

Τι θα μπορούσε να μας πει ο κ Χαρίτσης ή ο κ Καμένος για την ισχυρότατη παρουσία των τούρκικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων πλησίον του νησιού; Οι Αλβανοί αποκτούν ισχυρό στρατιωτικό εξοπλισμό από την Τουρκία. Ο απελευθερωτικός στρατός του “UCK” έκανε το έργο του στο Κόσσοβο. Τώρα συντηρεί απλά μια δεδομένη κατάσταση. Ο απελευθερωτικός στρατός “UCC” της Τσαμουριάς όμως δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του. Απλά τώρα ετοιμάζονται…

Ενόψει των σημαντικών εθνικών θεμάτων στην ακριτική Ελλάδα όπως η Κέρκυρα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα από τα σκουπίδια, όπως η ασφάλεια μας αλλά και η επιβίωσή μας ως Έλληνες εντός της ίδιας μας της Πατρίδας.

Το θέμα των σκουπιδιών είναι ένα προπέτασμα καπνού. Είναι ένα καλοστημένο παιχνιδάκι για να μην υπάρχει η καθαρή σκέψη. Το έστησαν για να ασχολούνται οι δημότες μόνο με τα σκουπίδια και με τίποτα άλλο. Το θέμα των σκουπιδιών είναι μια υπόθεση που μπορεί να τελειώσει άμεσα, χωρίς ατελείωτες συζητήσεις. Στην περίπτωση όμως που ο δήμος θα διασπαστεί τότε το θέμα των σκουπιδιών θα μεγαλώσει γιατί οι δήμαρχοι δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και έτσι το θέμα θα συνεχίσει να υπάρχει…

Προτείνω, σε όλους τους δημότες της Κέρκυρας να εναντιωθούν ως προς τα σχέδια των ανθελλήνων της Βουλής. Να αφήσουν όλοι οι Κερκυραίοι δημότες τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους και να ενεργοποιηθούν με κινητοποιήσεις, με διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού, με δράσεις και ομιλίες έξω από το δημαρχείο της Κέρκυρας.

Θέλω να δω ένα νησί ενωμένο, μονοιασμένο, αγαπημένο και ισχυρό ενάντια στους ψεύτες, δήθεν πολιτικούς. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είμαι απών. Δεν ζητάω από κανέναν να με καλέσει. Θα έρθω για να κάνω το καθήκον μου όπως το κάνω συνεχόμενα πρωτοστατώντας ενάντια στην αδικία που έχουμε υποστεί.”

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ )))

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ )))

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΗΣ

 

Γεννήθηκε στη Καλαμάτα, Μεσσηνίας, στις 15 Νοεμβρίου του 1967. Είναι πατέρας τριών παιδιών της Παυλίνας, του Ματθαίου και του Πέτρου.

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Οικονομικών Σπουδών του Βουκουρεστίου “ASE” και είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Οικονομία.

Μιλάει άριστα την Αγγλική και την Ρουμανική γλώσσα, ενώ γνωρίζει μέτρια την Πολωνική.

Έχει εργαστεί από μικρό παιδί και είναι αυτοδημιούργητος. Κατάφερε να σπουδάσει με τις δικές του δυνάμεις. Έχει εργαστεί σε διάφορες οικοδομικές εργασίες, σε καταστήματα, αλλά και ως ναυτικός.

Υπήρξε αθλητής και είναι δάσκαλος σε τεχνικές αυτοάμυνας. Έχει συνοδέψει αρκετές φορές την εθνική ομάδα Καράτε της Ρουμανίας σε ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Έχει ασχοληθεί με το ολυμπιακό άθλημα της ιππασίας και τα άλογά του, έχουν διαπρέψει παγκόσμιος με εκατοντάδες διεθνείς  διακρίσεις. Ένα από αυτά είναι ο Cassius S, ο οποίος είναι διπλός χρυσός βαλκανιονίκης για το 2016 αλλά και για το 2018.

Εργάζεται στο Υπουργείο των Εξωτερικών εδώ και 27 χρόνια. Έχει υπηρετήσει στην Πρεσβεία μας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στην Πρεσβεία Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και στην Πρεσβεία Μανίλα στις Φιλιππίνες. Έχει τελέσει οικονομικός διαχειριστής, ακόμη και Πρόξενος.

Έχει τιμηθεί ως επίτιμος δημότης, στην πόλη “Ρίμνικου Βίλτσεα”, της Ρουμανίας.

 

Έχει τιμηθεί το 2005 από τον Υπουργό των Εξωτερικών με Εύφημο Μνεία, για την προσφορά του στο Τσουνάμι που χτύπησε τις Ταϊλανδικές ακτές.

Προτίμησε να επιστρέψει στην Αθήνα και να αγωνιστεί κάνοντας το καθήκον του ως Έλληνας πατριώτης, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει μισθούς των 8 και 9 χιλιάδων ευρώ, ως ακόλουθος σε Πρεσβείες και Προξενεία.

Πριν από δύο χρόνια δημιούργησε το κίνημα της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ”. Πιστεύει πως η πατρίδα μας είναι υπό κατάληψη, ενώ προσπαθεί ασταμάτητα να ενώσει απλούς έλληνες πολίτες αλλά και πατριωτικές συλλογικότητες. Εντός του κινήματός του, έχει ενταχθεί το κίνημα “Έλληνες σε Aυτoάμυνα” ενώ συνεργάζεται άριστα με όλον τον πατριωτικό χώρο. Όπως η “Ελλήνων Πολιτεία” η οποία δεν είναι αυτή που αναφέρει ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά είναι της Προέδρου κας Νίνας Παυλίδου, με ιδρυτή της τον κο Χρήστο Χατζιαναστασίου.

Έχει κάνει εκατοντάδες δράσεις, πολλές από αυτές υπάρχουν στο διαδίκτυο. Οι δράσεις του, αφορούν θέματα της κοινωνίας μας αλλά και της πατρίδα μας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 3:15, ανέβηκε επάνω στα Ίμια και έβαλε την σημαία μας. Αυτήν την ενέργεια του, ποτέ δεν την ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά ούτε και την διαφήμισε. Τα γνωστά ΜΜΕ για να θάψουν την είδηση έγραψαν εκατοντάδες άρθρα περί προβοκάτσιας. Μάλιστα με εντολή του Υπ. Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τον πέρασαν από πειθαρχικό και τον ανέκριναν γιατί ανέβηκε στην ακριτική βραχονησίδα. Ο Βασίλης τους είπε πως θα τους καταγγείλει ως συνεργάτες των Τούρκων αλλά και για Εσχάτη  Προδοσία, έτσι το θέμα έχει παραμείνει παγωμένο.

Είναι ο διοργανωτής της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ – STRAIGHT PRIDE”. Αυτή η παρέλαση γίνεται παράλληλα και αντίθετα στην παρέλαση της ντροπής ή αλλιώς “GAY PRIDE”.

Επίσης είναι ο άνθρωπος που έκανε επώνυμη καταγγελία στο ίδρυμα του “μεγαλοεπενδυτή” George Soros για τις σκοτεινές χρηματοδοτήσεις του προς τον δήμο Θεσσαλονίκης, Αθήνας αλλά και ως προς την εθνική υπόθεση της συμφωνίας Πρεσπών. Αυτή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Ποινικής Δίωξης.

Του έχουν κάνει αρκετές προτάσεις για να πολιτευτεί αλλά αυτός δεν έχει αποδεχτεί καμία.

Το κίνημα της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” δεν είναι κόμμα, όπως λέει ο ίδιος αλλά είναι ο θεσμός, που εμψυχώνει και αγωνίζεται ασταμάτητα για όλους μας ως την τελική ένωση όλων των Ελλήνων.

Ο Βασίλης καταδικάζει τα άκρα από όπου και αν προέρχονται ενώ είναι αντίθετος με τον Ναζισμό και με τις σβάστικες, έχει βγάλει μάλιστα και αφίσα.

Έχει δηλώσει την υποψηφιότητά, ως επικεφαλής ψηφοδελτίου για τον Δήμο Αθηναίων ενώ έχει ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια πριν από τους άλλους συνυποψήφιούς του.-

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button