Διαγωνισμός σε 24 ωρες και τρελλά λεφτά(497.776ευρω) για τη σίτιση των λαθρο για 4 μερες!!

Τα χρήματα για τη σίτιση στη Μόρια ανέρχονται πλέον σε αστρονομικά νούμερα. Και αυτό είναι λογικό καθώς ο αριθμός των προσφύγων – μεταναστών είναι αυξημένος.  Αυτό που δεν είναι λογικό είναι η διαδικασία του διαγωνισμού που στην ουσία είναι μια εξπρές διαπραγμάτευση! 

Διακήρυξη διαγωνισμού από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που δίνει συνήθως  24 ώρες στους ενδιαφερόμενους και αφορά μικρό χρονικό διάστημα σίτισης.

Ας δούμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από  την διακήρυξη που αναρτήθηκε σήμερα  Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στη Διαύγεια:

Με απλά λόγια ένας επιχειρηματίας  διαβάζει σήμερα την διακήρυξη και αύριο 6/2/20120 πηγαίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Μυτιλήνης και καταθέτει προσφορά. Τόσο απλά!

 Δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία όλες τις λεπτομέρειες της διακήρυξης καθώς και την συγκρότηση της επιτροπής.

Όσο κι αν ο πληθυσμός της Μόρια έχει αυξομειώσεις σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τέτοιες διαδικασίες διαγωνισμού. Και για άλλη μια φορά δεν υπάρχει μέριμνα  για συμμετοχή τοπικών προϊόντων στη σίτιση των μεταναστών.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ομάδα εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης  της Λέσβου έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας Παράσταση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη σίτιση στη Μόρια.

Η σίτιση των προσφύγων – μεταναστών στη Μόρια παραμένει ένα μεγάλο θέμα… και ασφαλώς μιλάμε για τεράστια ποσά σε μηνιαία βάση!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close