Δημαρχος και Αντιδήμαρχος έτοιμοι για την μάχη με τους Λευκιμιώτες .Τα ΜΑΤ σε αναμονή

aspiotis-nikoluzosΣε θέση μάχης τέθηκαν από σήμερα οι κάτοικοι της Λευκίμμης  με την μηχανή του Δήμου Κέρκυρας τον Δήμαρχο κ.Νικολούζο  και τον Αντιδήμαρχο κ. Ασπιώτη.Σε σύσκεψη που έγινε χθες στο αρμόδιο Υπουργείο  αποφασίστηκε να ανοίξουν τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης μέχρι 25 Μαιου!!!!

Με πρόσχημα το πρόστιμο 4 εκ ευρώ για την μη λειτουργία τους συμφωνήσαν  να τον ανοίξουν με κάθε κόστος!!!

Διμοιρίες των ΜΑΤ θα είναι έτοιμες να χτυπήσουν τους πολίτες της Λευκίμμης (Ν.Κέρκυρας) που αντιδρούν στις τσαπατσουλίστικες λύσεις αφού η λειτουργία  ΧΥΤΥ θα επιφέρει νέα καταστροφή στον περιβάλλοντα χώρο και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Τοσα χρόνια στην εξουσία δεν προχώρησαν σε σύγχρονες λύσεις εναπόθεσης των απορριμάτων  ξεχνώντας και τις υποσχέσεις τους οτι δεν θα λειτουργούσε  ΧΥΤΥ στη Λευκίμμη…

Η απραξία τους αλλά και η ανικανότητα τους να προχωρήσουν σε λύσεις που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον τους φέρνει πλέον αντιμέτωπους με τους κατοίκους της Νότιας Κέρκυρας….για άλλη μια φορά .Και αν τότε είχαμε μια νεκρή και αρκετούς τραυματίες τώρα διαφαίνεται κάτι χειρότερο…Οι κάτοικοι στην Λευκίμμη είναι αποφασισμένοι και  έτοιμοι για ΟΛΑ…Η μάχη αρχίζει…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close