Δεν καταφερες να καλύψεις τις προκλήσεις των δυνάμεων καταστολής κ.Μποζίκη

Ο Προεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προσπάθησε να καλύψει συναδέλφους του αστυνομικούς οτι δεν προκάλεσαν κανένα.Κυριε Μποζικη δεν πέρασε η κάλυψη…ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ αθώους πολίτες και στηρίζεται   πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονται γι αυτό που συμβαίνει στη Λευκίμμη.

Πισω απο σας καλύπτονται  συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που θέλουν τους Λευκιμιώτες να δεχθούν δια της βίας εναν παράνομο ΧΥΤΑ…Ειναι αυτά που σταμάτησαν το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης και σας έχουν γύρω απο τη λακούβα  και εναντίον πολιτών που δεν φταινε σε τίποτα…Ποιος ειναι ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ολων αυτών που συμβαίνουν  κυριε Μποζίκη? Δικαιολογημένα οι κάτοικοι αντιδρούν….Ποιον προστατεύεται τελικά?

Τι σημαίνει πολιτική απόφαση? Ορκιστήκατε να τηρείτε τους Νόμους και το Σύνταγμα…Ποιο ΝΟΜΟ τηρείτε όταν δια της βιας στηρίζεται την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών σε ενα ΧΥΤΑ που η χρήση του έληξε ΙΟΥΛΙΟ του 2017..Αποφαση ΠΕΣΔΑ .Τον ψήφισαν Δημοτικό Συμβούλιο και ΠΙΝ…

*Το VIDEO είναι χαρισμένο στη ΝΙΚΟΛ ΠΑΝΔΗ (κόρη του Γιάννη Πανδή)  που την άρπαξαν οι δυνάμεις καταστολής μέσα στην αυλή του σπιτιού της και την πήραν στη ΚΛΟΥΒΑ την μετέφεραν ξημερώματα σε ενα ΚΕΛΙ στην Ασφάλεια της πηραν αποτυπώματα φωτογραφίες και την πηραν χωρίς να της πουν γιατί την συνέλαβαν.Το επόμενο πρωινό την μετέφεραν  στην Εισαγγελέα μεσα σε ενα περιπολικο με συνοδεία  τεσσάρων ΜΗΧΑΝΩΝ.Δυο μπροστά απο το περιπολικό και δυο πίσω απο αυτο ωσαν να ηταν η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ στέλεχος μεγαλύτερης εμβέλειας και από τη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ…..

Σε 28 χρονών κορίτσι ….Τα είδε ΟΛΑ….από τις δυνάμεις καταστολής….

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΑΛΛΟΥ…ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button