Δεν δίνουν αλλη παραταση.Δινουν τα σπίτια (πρώτη κατοικια) των Ελλήνων στη Τροικα.Φάτε και άλλη σταθερότητα

akinhtaΟ υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις πληροφορίες πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δώσει παράταση στις διατάξεις του νόμου που προστατεύει τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, η ισχύς των οποίων λήγει στο τέλος του 2014.

Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου  το μέτρο για την προστασία της πρώτης κατοικίας και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να λάβει παράταση. 
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ η κυβέρνηση λέει «όχι» σε νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία και το 2015. 

Όπως επισημαίνει ηη εφημερίδα παρά τις επιφυλάξεις μερίδας βουλευτών τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ που έχουν εκφράσει κατά τους προηγούμενους μήνες την πρόθεσή τους να στηρίξουν μια πρόταση για παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών, εκτιμώντας ότι ακόμη είναι νωρίς για απελευθέρωση και μετάβαση σε νέο καθεστώς αλλά και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης  δεν επεξεργάζεται κανένα τέτοιο σενάριο αλλά παραπέμπει στον ΚώδικαΔεοντολογίας της ΤτΕ και στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close