Δειτε τα χάλια μας στην Εγνατία!!!

 
Φταίει ο κακός (μας) ο καιρός, το ξερό μας το κεφάλι ή μήπως η αδυναμία διαχείρισης ενός κύματος κακοκαιρίας; Η Εγνατία οδός, ο πιο σύγχρονος δρόμος της χώρας, ο δρόμος που πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας έγινε μέρος… μαρτυρίου για εκατοντάδες ανθρώπους που είτε από δικό τους λάθος (γιατί δεν είχαν αλυσίδες) είτε από λάθη τρίτων, έμειναν περισσότερες από 20 ώρες εγκλωβισμένοι στο κρυο και την παγωνιά, με τη βενζίνη να τελειώνει, χωρίς νερό.

Μοιραία, όλοι σήμερα ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει. Η περιφέρεια λέει η Εγνατία δεν έπρεπε να κλείσει. Δεν δικαιολογείται. Και η εταιρία που διαχειρίζεται το δρόμο τα ρίχνει στον καιρό και στους άπειρους οδηγούς που δεν ακούν τους τροχονόμους. Μπαλάκι οι ευθύνες ξανά. Δεν είναι η πρώτη, δε θα είναι και η τελευταία φορά. 

 Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν σε άδεια σχολεία, ΚΕΠ, σε αίθουσες των ΚΤΕΛ και ελάχιστοι σε ξενοδοχεία της περιοχής προκειμένου να διανυκτερεύσουν.Στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων, πλησίον του ανισόπεδου κόμβου Καλαμιάς, υπάρχουν ακόμη ακινητοποιημένα οχήματα. Επί τόπου επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close