Δείτε τις χλιδάτες βίλες με πισίνα του Ασπιώτη…Εκει πέταξαν σκουπίδια αγανακτισμένοι πολίτες τη Κυριακή.

009

Στις πολυτελείς και χλιδάτες βίλλες  του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ.Ασπιώτη που η κάθε μια της εχει απο μια πισίνα πήγαν κάτοικοι της Βόρειας Κερκυρας και πέταξαν σκουπίδια .Βρίσκονται στους  Καβαδάδες

Πως κατάφερε να  εξοικονομήσει τόσα χρήματα γι αυτές τις κατασκευές?  Πρέπει να είναι καθηγητής στα Οικονομικά με τέτοια κρίση…Γι αυτο ξαναγύρισε ενω ομολογεί οτι έχει αποτύχει στη διαχείριση των απορριμάτων…Εκει στη καρέκλα για να ρουφάει την αποζημίωση και να μοιράζει εκατομμύρια στους εργολάβους και η Κερκυρα να βρωμάει από άκρη σε άκρη να είναι γεμάτη χωματερές και λύση δήθεν να μην υπάρχει.

Λέτε από ένα κομμωτήριο διαθέτει η σύζυγος του λέτε να βγαίνουν τα κέρδη απο εκεί ? Ο ίδιος πόσα βγάζει ?Συμφωνούν τα ποσά που εισέπραξε με το κόστος αυτών των χλιδάτων κατασκευών με πέτρα? Βέβαια πήρε και πρόγραμμα αλλά η ιδία συμμετοχή πόση να ηταν?  Γιατί τι να του άφησε ο πατέρας του !!! Αρνια έψηνε στα πανηγύρια….Ειχε σχέση με τη χαβούζα Τεμπλονίου πριν γίνει Αντιδήμαρχος?

Θα πρέπει να πει πως απέκτησε αυτές τις χλιδάτες βίλες με πισίνα γιατί στη Κερκυρα και στους Δημότες μοιράζει ΜΠΟΧΑ και ΚΑΡΚΙΝΟ κρατώντας τη καρέκλα και μόνο και με κωλοτούμπα στη παραίτηση του..

 

 

012

011

017

Ο δρόμος που οδηγεί στις χλιδάτες βιλες με προσωπική πισίνα…….

005-1

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close