Δείτε που σπουδάζει η κόρη του Σαμαρά!

Την ώρα που ο μέσος έλληνας πολίτης στέλνει τα παιδιά του σε ασυντήρητα σχολεία δίχως θέρμανση,…την ώρα που όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας δεν ξέρουν πώς θα εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους φάρμακα. 
 Η 22χρονη Λένα Σαμαρά, η πρωτότοκη κόρη του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά, αφού ολοκλήρωσε τις μαθητικές της υποχρεώσεις στο πανάκριβο και ελιτίστικο Κολλέγιο Αθηνών, βρίσκεται πια στο κέντρο του Λονδίνου σπουδάζοντας πολιτικός μηχανικός –το επάγγελμα που έχει σπουδάσει και η μητέρα της- στο πασίγνωστο City University
Τα δίδακτρα για τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης 9.000 Λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 11.000 Ευρώ. (το διπλό ετήσιο εισόδημα ενός εργαζόμενου με τον κατώτατο μισθό σήμερα). Σε αυτά προσθέστε και ότι το ενοίκιο μιας ισόγειας γκαρσονιέρας σε σχετικά καλή περιοχή στο Λονδίνο αγγίζει τις 1000 λίρες μηναία, βάλτε και έξοδα διαβίωσης τουλάχιστον άλλα τόσα και θα δείτε ότι το ποσό αγγίζει τα 2.500 Ευρώ τον μήνα εκτός των διδάκτρων. 


Κόψτε εσείς τα πάντα. Τι σημασία έχει αν τα παιδιά σας δεν έχουν μέλλον, ή αν σε λίγο οι άνθρωποι θα πεθαίνουν αβοήθητοι… Η κόρη του κ. Σαμαρά είναι εξασφαλισμένη, όπως και η κόρη του κ. Παπανδρέου που φοιτάει επίσης στο Λονδίνο και κάνουν και παρέα αλλά και οι κόρες και οι γιοι όλων αυτών που αποφασίζουν για την μοίρα όλων μας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close