Δίνουν με Νόμο την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς άνω των 65 ετών & σε ανιθαγενείς Ρομά!

Aπίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Όχι μόνο δεν δίνουν δικαίωμα ψήφο σε Έλληνες πολίτες, αλλά φθάνουν στο σημείο να δίνουν αυτό το δικαίωμα στους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.

Είναι αδίστακτοι και δεν υπολογίζουν τίποτα. Αντί να δώσει κίνητρα στα νέα ζευγάρια για τη δημιουργία οικογένειας, ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει τακτική μαζικών ελληνοποιήσεων παράνομων μεταναστών. Βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα να έρχεται είναι έτοιμοι να καταστρέψουν τη χώρα και να αφανίσουν τον ελληνισμό για ψηφαλάκια.

«Τσουνάμι» ελληνοποιήσεων έρχεται από τον Α. Τσίπρα.

Σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε, περιλαμβάνονται αρκετές ρυθμίσεις για την ελληνοποίηση μεταναστών και μάλιστα το άρθρο 32.5 γεννά αρκετά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, πλέον θα μπορούν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια όλοι οι αλλοδαποί άνω των 65 ετών ή αλλοδαποί με νοητική ή ψυχική ή σωματική αναπηρία! Η εν λόγω διάταξη ουσιαστικά ανοίγει παράθυρο ελληνοποιήσεων δίχως κανένα κριτήριο, αφού για να ρυθμιστεί η διαδικασία θα απαιτείται μια απλή Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Το άρθρο 46 από την άλλη μεριά προβλέπει ρυθμίσεις για αίτηση κτήσης ελληνικής ιθαγένειας ακόμα και για ανιθαγενείς Ρομά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο, «πρόσωπο το οποίο ανήκει στους Ρομά με μακρά ιστορική παρουσία στην Ελλάδα, για το οποίο έχει συνταχθεί ληξιαρχική πράξη γέννησης και δεν είναι εγγεγραμμένο σε δημοτολόγιο δήμου της χώρας…. δύναται να αιτηθεί την κτήση της ελληνικής τους ιθαγένειας ως ανιθαγενής γεννημένος στο ελληνικό έδαφος».

Δείτε τα έγγραφα: 

Μπορούν αυτές οι ελληνοποιήσεις να καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα; Σε ένα βαθμό ναι! Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν εκλογική κατάρρευση για τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά στη Μακεδονία μας τα ποσοστά θα είναι τραγικά για τον Τσίπρα, αλλά με αυτό τον τρόπο, θα προσπαθήσουν  να βελτιώσουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτως ώστε, η συντριβή στον πίνακα των αποτελεσμάτων να περιοριστεί.

Ας μην λησμονούμε πως οι εκλογές του 2000 κρίθηκαν στο νήμα για 72.000 ψήφους.

Είναι ένα όπλο, που μπορεί να αποβεί πολύτιμο για τον ΣΥΡΙΖΑ, εφ΄όσον η ηγετική του ομάδα έχει αποφασίσει να καταφύγει σε κάθε μέσο, ακόμα και αθέμιτο για να αποφύγει την ήττα.

πενταπόσταγμα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close