Δάκτυλο Πατριάρχη Βαρθολομαίου η εισβολή στο κονάκι λένε οι Γέροντες.(video)

Στη χρήση φαγάνας για να ανοίξουν την πόρτα στη Μονή Εσφιγμένου προχώρησαν οι αρχές (Video)Ακόμα και με φαγάνα επιχείρησαν οι αρχές να κάμψουν την αντίσταση των μοναχών και να εισχωρήσουν στο κονάκι της Μονής Εσφιγμένου.

Ένταση επικράτησε  από το πρωί στο κονάκι, καθώς δικαστικός επιμελητής προσπάθησε να αφήσει έγγραφο με το οποίο διατάσσεται η αποχώρηση των μοναχών.Η αντίδρασή τους ήταν άμεση, ενώ δηλώνουν πως δεν πρόκειται με κανέναν τρόπο να φύγουν από το “σπίτι” τους.

Η αστυνομία που περιπολεί την περιοχή παρενέβη, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο κάνουν τα πάντα για να βγάλουν τους μοναχούς από το κονάκι ακόμα και με… φαγάνες.


Μετά τα πρωινά επεισόδια ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη των μοναχών που βρίσκονται κλεισμένοι στο κονάκι της Μονής Εσφιγμένου διότι με την εκτόξευση μολότοφ θεώρει ότι διαπράχθηκαν τα αδικήματα της έκρηξης , της αντίστασης κατά της αρχής και ενδεχόμενης απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Αποφασισμένοι για ένα νέο κούγκι ειναι οι πατέρες στην Μονή Εσφιγμένου σύμφωνα με πληροφορίες.Διαβάστε την ανακοίνωση της Μονής:

Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ: “Έχει αναλογιστεί η κυβέρνηση, ότι θα ποτίσει με αίμα μοναχών, το χώμα του Αγίου Όρους”; 

ΟΙ Κατσουλιέρηδες του Οικουμενιστή – Σιωνιστή Βαρθολομαίου, επί τω ΣΑΤΑΝΙΚΩ έργω ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΔΕΝΔΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! Αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Περιβόλι της Παναγιάς, μόνο ως εφιαλτικό όνειρο μπορούν να εξηγηθούν. Μπάτσοι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, και των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ και ΔΕΝΔΙΑ, εισέρχονται στο κονάκι της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, προκειμένου να εκδιώξουν τους γέροντες, εφαρμόζοντας τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που υπακούει στα αφεντικά της της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Είναι χρέος του ελληνικού λαού, να αφυπνιστεί και να προστρέξει στο πλευρό των γερόντων της Μονής, προκειμένου να αποτρέψει ένα τέτοιο έγκλημα. Ο επικεφαλής της σιωνιστικής αστυνομικής δύναμης Η σημερινή συμμετοχή των μπάτσων και των ασφαλητών, στην εκδίωξη των γερόντων, θα καταγραφεί στις μελανές σελίδες της “Ελληνικής” (;;;;) Αστυνομίας. Ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, αλλά μια ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που βάλλεται χωρίς αισχύνη, εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, σύμφωνα με τις επιταγές της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ που καθοδηγείται από την ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ της Σιωνιστικής κυβέρνησης του Σαμαρά, του Βενβιζέλου και του Δένδια, που κι αυτοί με τη σειρά τους, υπακούουν στις προσταγές του ΣΙΩΝΙΣΤΗ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. Μοναχοί Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ: “Έχει αναλογιστεί η κυβέρνηση, ότι θα ποτίσει με αίμα μοναχών, το χώμα του Αγίου Όρους”; Πράσινο φως κυβερνήσεως για αστυνομική επέμβαση στο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους;

Οι μπάτσοι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, επί τω έργω… Πληροφορίες θέλουν την Κυβέρνηση να έχει δώσει πράσινο φως για επέμβαση αστυνομική εναντίον μοναχών εντός Αγίου Όρους. Έχει αναλογιστεί η κυβέρνηση ότι θα ποτίσει με αίμα μοναχών το χώμα του Αγίου Όρους. Στο κονάκι εγκαταβιούμε εδώ και δεκαετίες έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και σας παρακαλούμε να επαναφέρετε την ησυχία και την ηρεμία στο Όρος. Ας επέμβει η πολιτική ηγεσία να ηρεμήσει τα πνεύματα … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ … Μετά Τιμής Γραφείο Τύπου  Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – Άγιο Όρος 


ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΎ, ΠΟΝΤΙΦΙΚΆ, ΑΡΟΥΡΑΊΟΥ, ΣΤΟ ΑΓΙΟ, ΟΡΟΣ, !!! ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΝΑ ΓΊΝΟΥΝΕ, ΣΧΗΜΑΤΙΚΟΊ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΣΦΑΞΟΥΝΕ,.!!! 

Κάψτους γέροντα….


Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close