Γ.Πανδης: Αγωνιζόμαστε απέναντι στη Μαφία των σκουπιδιών…Δηλώσεις στην εκπομπή Αμαζόνιος(video)

Ο Γραμματέας του Αλεύχιμον μίλησε σήμερα στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη…για την τραγική κατάσταση που υπάρχει στο νησί…Δήλωσε ότι παλεύουν με τη ΜΑΦΙΑ των σκουπιδιών και ότι εχουν καταθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται στη Δικαιοσύνη για να βάλουν φυλακή τους εγκληματίες..

Γ.ΠΑΝΔΗΣ:Υπάρχει μια επικίνδυνη κατάσταση στο νησί .Υπάρχει μόλυνση διοξίνες που αναπνέουμε τα ζουμιά τρέχουν στους δρόμους και δεν βλέπω φως…

Υπάρχουν μέθοδοι που δεν τις εφαρμόζουν..Σε όλο το κόσμο τα διαχειρίζονται σωστά και προσφέρουν καλές υπηρεσίες στους πολίτες και το περιβάλλον..Σκόπιμα υπάρχει αυτή η κατάσταση διότι υπάρχουν οι εργολαβίες τα συμφέροντα η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ..τα κονδύλια τα χρήματα που έτσι θέλουν να τα διαχειρίζονται….Κάποιοι θέλουν να καρπώνονται τα κέρδη τα κονδύλια..

Δεν κάθονται να συζητήσουν και να ενημερωθούν για επιστημονικές λύσεις..Δεν έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο μόνο για την αντιμισθία..

Έχουν φέρει 8 χιλ τόννους και ο χώρος ήδη είναι κορεσμένος και δεν λύνουν ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα της Κέρκυρας..Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε Τα δικαστικά και τα Νομικά βρίσκονται σε καλό δρόμο. Από εκεί και πέρα όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Εμείς τους έχουμε καταθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να βάλουν φυλακή τους εγκληματίες..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΤΗΣ 14/11/2018

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close