Γυναίκα Κατά Αχτσιόγλου – «Είστε Προδότες, Η Μακεδονία Είναι Ελληνική» (video)

Προ των ιστορικών ευθυνών της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών έθεσε την Έφη Αχτσιόγλου, νεαρή γυναίκα, την ώρα που έκανε δηλώσεις η υπουργός Εργασίας – «Η αληθινή Μακεδονία θα εκδικηθεί» της είπεμε ψυχραιμία και σταθερή φωνή.

Μια νεαρή κοπέλα διέκοψε την Έφη Αχτσιόγλου, ακριβώς τη στιγμή που η υπουργός Εργασίας απέρριπτε ερώτηση δημοσιογράφου για τα επεισόδια και τις αντιδράσεις που ακολουθούν τα μέλη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, στις δημόσιες παρουσίες τους. Η παρέμβαση της νεαρής γυναίκας είναι συγκλονιστική. Με απόλυτη ψυχραιμία, έχοντας σταυρωμένα τα χέρια της, με σταθερή φωνή είναι αποφασισμένη να θέσει πρόσωπο με πρόσωπο την Έφη Αχτσιόγλου προς την ιστορικών της ευθυνών, ως μέλος της κυβέρνησης που ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Είστε προδότες. Η αληθινή Μακεδονία θα εκδικηθεί», της λέει θαρραλέα, μέχρι τη στιγμή που τη διακόπτουν πρόσωπα πλάι στην υπουργό Εργασίας.

Η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για εκδήλωση με θέμα τα εργασιακά. Το μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν μπει στην αίθουσα.

Η νεαρή γυναίκα παρενέβη όταν η υπουργός Εργασίας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Συνθήκη των Πρεσπών.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close