Για την προδοσία με την ΑΟΖ στη Στρογγύλη ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΗΚΚΙ

ΘΕΜΑ: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ  ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ 


Βαδίζουμε ταχύτατα, εκτός από την οικονομική, και σε μια εθνική –γεωπολιτική κρίση που  θα σημάνει τον  διαμελισμό και την αποσύνθεση της χώρας μας. 
Η ανακήρυξη της Νήσου Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου στις 9.9.2013, έχει ως μόνο σκοπό, το μικρό τρίγωνο ΑΟΖ της Τουρκίας σ΄ εκείνο το σημείο να γίνει ένα μεγάλο τετράπλευρο που φτάνει μέχρι την ΑΟΖ της Αιγύπτου! Η εξέλιξη αυτή συνεπάγεται αυτόματα τεράστια απώλεια ΑΟΖ από την Ελλάδα και ταυτόχρονα διακοπή της σύνδεσης της ΑΟΖ της Ελλάδας με την ΑΟΖ της Κύπρου. 


Το ότι άλλες δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία)  έχουν συστήσει στην Ελληνική κυβέρνηση “να τα βρεί η Ελλάδα με την Τουρκία” στη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου, βρίσκει τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο  και πάλι σύμφωνους .Μετά από αυτή και πιθανόν και άλλες εκχωρήσεις, η Ελλάδα θα κάνει σχέδιο αξιοποίησης των κοιτασμάτων!!!

Δεν ξεχνάμε ότι οι ίδιες μεγάλες δυνάμεις, έχουν συστήσει το Ισραήλ ως τοποτηρητή των κοιτασμάτων του Νοτιο-ανατολικού Αιγαίου και την Τουρκία ως τοποτηρητή –συνεκμεταλλευτή των κοιτασμάτων μέχρι και το Ιόνιο.

Η εκβιαστική νεοταξική-ιμπεριαλιστική επίθεση στη χώρα μας δεν έχει τέλος. Η στάση όμως της συγκυβέρνησης Ν.Δ-Πασοκ είναι αυτή που αβαντάρει και ευωδώνει με την εθνική υποτέλεια την προηγούμενη επίθεση. 

Βαδίζουμε ταχύτατα, εκτός από την οικονομική, και σε μια εθνική –γεωπολιτική κρίση που  θα σημάνει τον  διαμελισμό και την αποσύνθεση της χώρας μας. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ
Υ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close