Για να είσαι στο Ευρω πάρε νά έχεις….Ολοι στις ουρές και κατασχέσεις εξπρές!!!

ʡ빴ݲ 󴧭 ﵱܠ󥠴ᬥ߯ ąǬ ĥᠲ8 ɡᱟﵠ2013.(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)Από τις 23 Μαρτίου χιλιάδες επιχειρήσεις στις οποίες οι καταναλωτές εξοφλούν τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και άλλους λογαριασμούς δεν θα μπορούν να εκτελέσουν εισπρακτικές πράξεις.  . Οι διατάξεις του πρόσφατου νόμου 4446/2016 ενεργοποιούνται, και ως εκ τούτου μπαίνει τέλος σε όλες τις διμερείς σχέσεις για την «είσπραξη απαιτήσεων τρίτων» που έχουν super markets, πρακτορεία ΟΠΑΠ, καταστήματα λιανικής, κ.α. με φορείς όπως η ΔΕΗ, οι οργανισμοί τηλεπικοινωνιών, κοινής ωφέλειας.

Βάσει του νόμου οι πληρωμές λογαριασμών θα πρέπει πλέον να γίνονται αποκλειστικά μέσω αδειοδοτημένων ιδρυμάτων πληρωμών ή ηλεκτρονικού χρήματος, δηλαδή από τις τράπεζες και μια μόνο ιδιωτική εταιρεία που έχει αναπτύξει τέτοια  δραστηριότητα.

Έτσι χιλιάδες πολίτες, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας, για τις αυτές τις καθημερινές τους συναλλαγές θέλοντας και μη θα περιμένουν στις ουρές των τραπεζών.

Eπίσης έρχονται κατασχέσεις εξπρές όπου ο οφειλέτης θα μπορεί να κρατήσει μια κατσαρόλα εσώρουχα και παντελόνια-φούστα, παπούτσια. Τηλεοράσεις κομπιούτερ(pc) κρεβάτια κλπ ολα θα κατασχονται.Για να είσαι στο ευρώ Ελληνα μου θα σέρνεσαι θα σου παίρνουν το σπίτι θα κοιμάσαι στους δρόμους θα ξεφτελίζεσαι και θα αντικαθιστασαι απο λαθροπιθήκια!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close