Για να δικαιολογήσει τη μεταφορά σκουπιδιών ενοχοποίησε τους Λευκιμιώτες!!!!

Η Υδραιου με τη στάση της ξεστρατίζει από τον αγώνα να χρεωθεί το κόστος μεταφοράς στον Κρατικό Προυπολογισμό.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ.Υδραίου και Πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ για δικαιολογήσει την μεταφορά των σκουπιδιών εκτός Κέρκυρας με απ ευθείας ανάθεση ενοχοποίησε τον αγώνα της Λευκίμμης κατά της ρύπανσης του περιβάλλοντος και κατά της Παράνομης λειτουργίας της Χαβούζας στα Μεσοράχια.

Συγκεκριμένα έγραψε στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων ως αιτιολογία οτι έγιναν Εγκληματικές ενέργειες που κατέστρεψαν την Υποδομή και δεν ευθύνονται στο ΣΥΔΙΣΑ και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας γι αυτή την κατάσταση. Επίσης κάρφωσε με αντίγραφα Δημοσιευμάτων τα οποία υπέβαλε στην αιτιολογία ως αποδεικτικό υλικό των εγκλημάτων των κατοίκων της Λευκίμμης!!!!  Και συνεχίζοντας στην αιτιολογία έγραψε οτι ολα αυτά συνιστούν ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ απο τους Λευκιμιώτες δηλαδή απο το  Δήμο Νότιας Κέρκυρας …

Αυτα τα εξέθεσε στην εισήγηση της κατά την συνεδρίαση του ΣΥΔΙΣΑ παρουσία του Δημάρχου Νοτιας Κέρκυρας κ.Κ.Λέσση κάνοντας τον “Πύραυλο” προς εκτόξευση..

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας αποχώρησε απο τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος οτι στοχοποιεί τον ιδιο και τους Δημότες του επειδή δεν θελει έναν παράνομο ΧΥΤΑ και δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση για τη παράνομη λειτουργία του.

Η κ.Υδραίου το μόνο που πρόσθεσε σε ανακοίνωση της αντι να παραδεχθεί την λάθος δικαιολογία και οτι δεν σεβάστηκε τον αγώνα των κατοίκων της Λευκίμμης  ηταν να αναφέρει οτι δεν έβαλε αντίγραφα δικογραφιών  στο φάκελο προς την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων αλλά δημοσιεύματα!!!!

Η κ.Υδραίου στην ουσία κάλυψε τους πραγματικούς εγκληματίες που είναι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Νικολούζου..και έθεσε στην ΠΥΡΑ τους κατοίκους που τους φόρτωσαν με δεκάδες Δικογραφίες…Ετσι εδειξε και το δρόμο που θα ακολουθήσει στις επερχόμενες Δίκες!!!! Τους καταδίκασε πριν καν γίνουν οι δίκες!!!!!

Η ΥΔΡΑΙΟΥ ΞΕΣΤΡΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Με ολα αυτά που κάνει η Δήμαρχος Κέρκυρας δεν ενώνει τους Δημάρχους της Κέρκυρας (Βορρα -Νότου και Παξων) αλλα διαλύει την σύμπραξη και ξεστρατίζει ολους απο τον αγώνα που θα έπρεπε να δινουν για να μην φορτωθεί ο Κερκυραίος Δημότης 30 εκ ευρω στα Δημοτικά τέλη για την μεταφορά των σκουπιδιών…Αντι να δίνουν ολοι μαζί ΜΑΧΗ για να υλοποιηθεί η αρχική πρόταση Γραφάκου το 80% των εξόδων να το χρεωθεί στο Κρατικό προυπολογισμό τα τινάζει ολα στον αέρα και έρχονται τα βαρη στους Κερκυραίους Δημότες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close