Γίνουν δεν γίνουν εκλογές το Οικονομικό κραχ έρχεται…

atmΤου Χρόνη Προσαλέντη..

Ας παρατηρήσουμε τι γίνεται μετά την προκήρυξη εκλογών για να δούμε τι έρχεται.

1 Οι Τούρκοι απέκλεισαν το Καστελόριζο με υποβρύχια.

2. Δέσμευσαν με navtex θαλάσσια περιοχή μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ για έρευνες πριν την ημερομηνία εκλογών.

3.Το ευρώ υποχωρεί και όλοι sthn E.E  μιλούν για GREXIT

4.Η “Bild” αναφέρει πως κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες ανησυχούν για ενδεχόμενη κατάρρευση τραπεζών αν πελάτες σπεύσουν στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα για να εξασφαλίσουν τις καταθέσεις τους σε ευρώ σε περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Ηδη πολλοί σηκώνουν τα χρήματα τους και φορτηγά μεταφέρουν χρήματα και τις γεμίζουν για να μην καταλάβει κανείς ότι όλοι αδειάζουν τους λογαριασμούς τους.

Με βάσει τα ανωτέρω όλα δείχνουν ότι μας πάνε σε στάση πληρωμών και εσωτερικά και από την Ε.Κ.Τ δηλαδή οι δανειστές μας θα τραβήξουν τα σωληνάκια που αναπνέουμε. Ολα είναι σχεδιασμένα.Τα κόμματα (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΠΟΤΑΜΙΑ και ΛΙΜΝΕΣ παίζουν τη τελευταία παράσταση για την ΕΥΡΩΕΞΟΔΟ και την Οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας και της Ε.Ε….Έρχεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ….

Αυτό που έρχεται δεν το έχουμε ξαναζήσει…..Αν γίνουν εκλογές θα σκάσει η “βόμβα” στα χέρια των παραπάνω κομμάτων..Αν αποφασίσουν με έκτακτο γεγονός να αναβάλουν τις εκλογές   θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.Γινουν δεν γίνουν οι εκλογές η  θα εχουμε επαναληπτικές η όποιο δρόμο και να πάρουμε το ΤΣΟΥΝΑΜΙ δεν το γλυτώνουμε. Όποιο κόμμα και να ψηφίσετε το ΤΣΟΥΝΑΜΙ του Οικονομικού ΚΡΑΧ έρχεται…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close