Β.Πετρομιχελής:Διαμελίζουν το Δημο Κέρκυρας για Εθνικά θέματα και αφήνουν το νησί ανυπεράσπιστο!!!(VIDEO)

Στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη μίλησε σήμερα ο Βασίλης Πετρομιχελής (Εργαζ στο Υπουργείο Εξωτερικών) για το θέμα της διάσπασης του Δημου σε σχέση με την ΑΟΖ και θεματα ασφαλείας για την Κερκυρα…Δεν υπάρχει Δημαρχος πατριώτης στη Κέρκυρα..Αν ήθελε να λύσει το θέμα των Σκουπιδιων θα το ειχε λύσει.Αλλα παίρνει εντολές απο αλλού.Δεν θα έπρεπε να παίρνει εντολές απο πάνω προς τα κάτω αλλά απο κάτω προς τα πάνω…Για την Κέρκυρα ανέφερε οτι  είναι ξεκάθαρο οτι ο διαμελισμός του Δήμου σε τρια κομμάτια ώστε να μην είναι ο ενας δίπλα στον άλλον και να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους.

Αναφέρθηκε και για όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο νησιά-Τουρκία αλλα και για τα σχέδια της Αλβανιας μεσω του “Απελευθερωτικο μέτωπο της Τσαμουριας” και ολα τα παιχνίδια που παίζονται στην περιοχή της Ηπείρου και Κερκυρας…

Υπάρχουν πολλά στρατεύματα απέναντι μας βάσεις εξοπλισμένες σε Χειμάρα και Αυλώνα.Στο Ιόνιο η Τουρκία εχει εξοπλίσει πλήρως τον Αλβανικό Στρατό και τον έχουν εκπαιδεύσει.Η Κέρκυρα με όλα αυτά κινδυνεύει και την εχουν ανοχύρωτη..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ στο ραδιόφωνο μας ΣΤΟ VIDEO που ακολουθεί…

 

 

Ο Βασίλης Πετρομιχελής είναι Δημιουργός του Κινήματος ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ και  αυτός που τα ξημερώματα του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 3:15, ανέβηκε επάνω στα Ίμια και έβαλε την σημαία μας. Αυτήν την ενέργεια του, ποτέ δεν την ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά ούτε και την διαφήμισε. Τα γνωστά ΜΜΕ για να θάψουν την είδηση έγραψαν εκατοντάδες άρθρα περί προβοκάτσιας. Μάλιστα με εντολή του Υπ. Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τον πέρασαν από πειθαρχικό και τον ανέκριναν γιατί ανέβηκε στην ακριτική βραχονησίδα. Ο Βασίλης τους είπε πως θα τους καταγγείλει ως συνεργάτες των Τούρκων αλλά και για Εσχάτη Προδοσία, έτσι το θέμα έχει παραμείνει παγωμένο.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ

Διαμελισμός του Δήμου Κερκυρας για ΑΟΖ ? Θεματα Εθνικής ασφαλειας θετει ο Β.Πετρομιχελης

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button