Βόμβες από μεγάλη συστημική εφημερίδα για τα εξοπλιστικά φέρνουν εκλογές Χριστουγενιάτικα?

aaadoaΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΛΟΚΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ

Aποκαλύψεις-βόμβα που θα ανατινάξουν το πολιτικό σκηνικό και οι οποίες μπορεί να μας οδηγήσουν χριστουγεννιάτικα σε πρόωρες εκλογές ετοιμάζει μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα-από τις λεγόμενες συστημικές-για τα Εξοπλιστικά.

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λοκάρει εκτός από τον Καρατζαφέρη και τους Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη στην υπόθεση του Αρχηγού με τους οπλάδες!

Την ίδια στιγμή που εταιρία εξοπλιστικών φέρεται να έστειλε εμβάσματα σε offshore εταιρίες που ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζεφέρη, οι υπογραφές των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ και νυν βουλευτών και υπουργών της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, Θάνου Πλεύρη και Μάκη Βορίδη, υπάρχουν σε τουλάχιστον 23 ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή και αφορούν σε πιέσεις για αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Δικαιοσύνης η εταιρία Κέστρελ, αντιπρόσωπος γαλλικών εταιριών και κατασκευάστρια πυροσβεστικών αεροσκαφών Καναντέρ, φέρεται να έστειλε εμβάσματα ύψους 1,650 εκατ. ευρώ σε υπεράκτιες εταιρίες που ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

κουρδιστο πορτοκαλι

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button