«Βόμβα» από Γ. Τράγκα για τον Τσίπρα και αναβολή εκλογών επ’αόριστον

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτκά 90.1 FM προς την «μαύρη τουλίπα» του Μαξίμου και την πολιτικής της συμμορία όπου μέχρι και την τελευταία στιγμή, επιδιώκουν να κάνουν χιλιάδες ρουσφέτια, να τακτοποιήσουν κόσμο και να δώσουν όσα μπορούν παραπάνω λαθραία εκλογικά δικαιώματα σε ξένους».

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν πιστεύω τον κ. Τσίπρα σε τίποτα, μέχρι να τον δω να βγαίνει από την πόρτα του Μάξιμου. Δεν εμπιστεύομαι την μαύρη τουλίπα, τον μεγαλύτερο ψεύτη της αντιπολίτευσης. Μην τον εμπιστεύεστε. Δεν έχει μπέσα και αξιοπιστία. Θέλει να μας παρασύρει βαθιά μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στη θερινή ραστώνη, μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζει ότι θα μας κοιμίσει και δε θα πάμε στις κάλπες. Πιστεύει ότι θα τον διευκολύνει η αποχή στην νοθεία που ετοιμάζει με ελληνοποιήσεις και πολλά άλλα κόλπα. Σε όλη τη χώρα γελάνε μαζί του. Σε όλη τη χώρα αναρωτιούνται θα κάνει εκλογές και τι ρόλο παίζει αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που καθημερινά εξευτελίζεται ακολουθώντας έναν αφερέγγυο και αναξιόπιστο. Επιδιώκει να κάνει εκλογές όταν οι μισοί Έλληνες θα λείπουν διακοπές και η τουριστική σεζόν θα είναι στο φουλ.

Είναι ένας πολιτικός απατεώνας, τρικαδόρος, καταστροφέας της Ελλάδας, τυχοδιώκτης. Θέλει τα μισά εκλογικά τμήματα να είναι άδεια και τα άλλα μισά στα νησιά, σε τουριστικές περιοχές να ημι-λειτουργήσουν. Επιδιώκει να πάει η χώρα σε ακυβερνησία και σε αποσταθεροποίηση. Ο άθλιος επιδιώκει να κάνει χιλιάδες ρουσφέτια, να τακτοποιήσει κόσμο και να δώσει όσα μπορεί παραπάνω λαθραία εκλογικά δικαιώματα σε ξένους. Αυτή είναι η επώδυνη πραγματικότητα. Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό απατεώνα και έναν αγύρτη. Νομίζει ότι έτσι θα βελτιώσει τα ποσοστά του ή τουλάχιστον δεν θα υποστεί νέα πανωλεθρία.»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε να ρίχνει τα «βέλη» του προς τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο «Yes men», το παλικάρι που κρυβόταν στην ποδιά της Μέρκελ θυμήθηκε τώρα να το παίξει αντιμνημονιακός.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έχουμε να κάνουμε με ψεύτη, αφερέγγυο, χαρτοπαίκτη και δόλιο. Φοβάται τις κάλπες και το Βατερλώ. Τρέμει για το μέλλον. Μην τον πιστεύετε μέχρι να τον δείτε να εξέρχεται του Μαξίμου μαζί με την πολιτική του συμμορία. Είναι λάθος να πιστεύει η αντιπολίτευση ότι ο Τσίπρας θέλει να πάει στην ομαλή αλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Είναι αναξιόπιστος, προβατόμορφος που χαίρεται στην αναμπουμπούλα. Γνωρίζει ότι δεν έχει να πει τίποτα σε αυτή την εκλογική εκστρατεία. Έχει στεγνώσει από επιχειρήματα και για αυτό θέλει να παρασύρει τον Μητσοτάκη σε μια παρατεταμένη αναμονή. Θέλει να κουράσει την κοινωνία. Μην τον εμπιστεύεται. Είναι δόλιος και ψεύτης μπροστά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Είναι εθνοτερμίτης, καταστροφέας, με ένα πλήθος ανθελληνικών ενεργειών στην πορεία του. Αλλάζει συνεχώς ημερομηνίες και θέσεις. Και τώρα αυτό το όνειδος εμφανίζεται πάλι αντιμνημονιακός και ζητάει τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ σε όλη τη θητεία του ταξίδευε με θαλαμηγούς, κάπνιζε πούρα, τα είχε καλά με επιχειρηματίες και όταν έβλεπε την καγκελάριο η μέση του ήταν από λάστιχο. Μύτη και πιγούνι σύρονταν στο πάτωμα. Ταλαίπωρε την Δημοκρατία, την οικονομία της χώρας, ανοίγει κερκόπορτες και δημιουργεί αποσταθεροποίηση.

Είναι ότι χειρότερο έχουμε γνωρίσει. Μην εμπιστεύεστε την μαύρη τουλίπα. Ψάχνει να βρει ευκαιρία να ανακόψει τη βούληση του ελληνικού λαού. Ψάχνει με κάθε τρόπο να κάνει νοθεία στις εκλογές, να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία ή να αναχαιτίσει διεύρυνση της διαφοράς που θα δώσει αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και το Μητσοτάκη. Επιχειρεί να υλοποιήσει ένα κάρο ρουσφέτια και εμφανίζεται τώρα ο κοχίμπα αντιμνημονιακός. Εμφανίζεται αντιγερμανός. Ο «Yes men», το παλικάρι που έκρυβε στην ποδιά της η Μέρκελ. Αν μπορούσε θα ανέβαλε τις εκλογές επ’ αόριστον.»

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button