Βράζουν στην Πιερία για την εγκατάσταση λαθρο …Πολιορκία σε ξενοδοχείο (video)

Μεγάλη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Μεθώνη Πιερίας ενάντια στην εγκατάσταση «μεταναστών» στον τόπο τους, όπου η κυβέρνηση χωρίς να ρωτήσει την τοπική κοινωνία που έχει ξεσηκωθεί, σκοπεύει να τους εγκαταστήσει στο ξενοδοχείο “Amaris” luxury hotel & spa που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της παραλίας του χωριού, στο τουριστικότερο σημείο της περιοχής, ακριβώς απέναντι από το Άγαλμα του Βασιλιά Φιλίππου.

Μετά τη συγκέντρωση οι εξοργισμένοι κάτοικοι, οι οποίοι δήλωσαν αποφασισμένοι να αποτρέψουν την εγκατάσταση και τον εποικισμό μεταναστών στον τόπο τους, “πολιόρκησαν” το ξενοδοχείο, το οποίοι βρίσκονταν υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, τα συνθήματα “προδότη φύγε από το χωριό μας” και “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε μαχητική πορεία με συνθήματα και πατριωτικά τραγούδια μέχρι την πλατεία και ακολούθησε επιστροφή στο άγαλμα του Φιλίππου.

Στην συγκέντρωση μίλησαν ο δικηγόρος Τάσος Γιακουμής και ο επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Πιερίας Γιώργος Παπαδημητρίου, ενώ παρέστησαν ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας, οι επικεφαλής των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων Βαγγέλης Λαγδάρης και Παναγιώτης Καζάς, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι κοινοτήτων και κοινοτικοί σύμβουλοι της Βόρειας Πιερίας. Η Μεθώνη αστυνομοκρατούνταν σήμερα, ενώ έξω από το χωριό, στην Εθνική Οδό, υπήρχε και μία κλούβα των ΜΑΤ….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button