Βουβαμάρα στα Μεσα Ενημερωσης μεχρι την Μ.Τετάρτη και βλέπουμε….

tv1Τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου η ΠΟΕΣΥ θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής ώς τις 06:00 το πρωί της Μ.Τετάρτης κήρυξε η ΠΟΕΣΥ σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, μετά την κατάθεση του Ασφαλιστικού στη Βουλή.

Τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Βασικά αιτήματα της ΠΟΕΣΥ είναι:

Η διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ, με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
Η διασφάλιση του αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων κύριας και επικουρικής ασφάλισης.

Σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρεται:

“Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, κατά την διάρκεια της απεργίας από τις 06.00 της Κυριακής 24/04/2016 έως και τις 06.00 της Τετάρτης 27/04/2016, επιτρέπεται:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

· Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ διάρκειας έως δεκαπέντε (15 λεπτών) που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

· Η μετάδοση έως δύο απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:

· Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων διάρκειας έως δεκαπέντε (15) λεπτών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση. Η μετάδοση απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ αυτά που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

· Η ροή ειδήσεων που έχουν άμεση σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close