Βγήκαν “μαχαίρια” στην ΠΕΔΙΝ….Λέσσης προς Υδραίου…Είσαι παράνομη μια ζωή παράνομη εισαι!!

Ακούστε το "πιστολίδι" στο VIDEO

Εκλογές είχαμε σήμερα 10/11/19 στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Ιονίων Νήσων με ένταση και λεκτικές αντιπαραθέσεις με ενστάσεις και προστριβές και με παρουσία “Φάντασμα” του Ανδρέα Σαγιά που υπόγραψε δήθεν αλλά δεν ήταν παρών !!!

Ο Δήμαρχος Βορρά κ.Μαχειμάρης τα έβαλε με τον Γ.Καλούδη και την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ.Υδραιου.Πιο σκληρή ήταν η αντιπαράθεση του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας κ.Λέσση με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου στην οποία απευθυνόμενος της είπε κατά λέξη :

Κ.ΛΕΣΣΗΣ: ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

Μ.ΥΔΡΑΙΟΥ: ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ

Κ.ΛΕΣΣΗΣ: ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Μ. ΥΔΡΑΙΟΥ: ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ..   ΑΝΤΕΕΕΕ

Κ.ΛΕΣΣΗΣ: ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ …ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ…

Σ αυτό το σημείο  πιάνει από το μπράτσο την Δήμαρχο Κέρκυρας ενας του συνδυασμού της και την τραβάει απο το σημείο για να σταματήσει να εκτείθετε με αυτό το ύφος και φρασεολογία…..

Ολα αυτά στη μάχη για το ποίος θα ελέγχει την ΠΕΔΙΝ και θα διαχειριστεί τα Ευρωπαϊκά προγράμματα για τα Ιόνια Νησιά…

Ο κ.Σαγιας ήταν απών και ειναι άξιο απορίας πως υπέγραψε ενας Δήμαρχος για την αναπλήρωση του ενω ηταν στην Αθήνα αυτο δεν θα μπορούσε να γινει και στη θεση του ψήφισε ο Αντιδήμαρχος Νοτιας Κέρκυρας κ.Ανδριώτης με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής!!!

Τα μαχαίρια βγήκαν  τα σαρβουαρ βιβ κόπηκαν και άρχισε το “πιστολίδι” όταν προσήλθε να ψηφίσει ο κ. Σωκρατης Ανδριώτης στη θέση του κ Σαγιά ο οποίος φαινόταν στα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης παρών!!!! Τοτε ο συνδυασμός της Μερόπης Υδραιου και Γ.Καλουδη (Επτανησιων Πολιτεία) έθεσε το θέμα αυτό παρουσιάζοντας η Δήμαρχος Κέρκυρας το έγγραφο των πρακτικών.

Η επιτροπή αποφάσισε με ψηφους 2 προς 1 την ψηφοφορία του κ Ανδριώτη και το πιστολίδι άρχισε..Ακούστε το σχετικό θέμα στο ΗΧΗΤΙΚΟ VIDEO..

Στη νεα ΠΕΔΙΝ μετα τη ψηφοφορία νικήτρια ανεδείχθη η παράταξη της κ.Υδραίου…χωρίς να αποκλείεται συνέχεια με προσφυγή στη Δικαιοσύνη…Για την ιστορία ακολουθούν τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των εκλογών για την ανάδειξη του ΔΣ των μελών της Ένωσης Δήμων Περιφέρειας Ιονίων Νησων,

Ψηφοδέλτιο Μερόπης Υδραίου & Γ Καλούδη: 23 ψήφοι – 3 έδρες (Καλούδης Γεώργιος 18, Μεταλληνός Δημήτρης 18, Τρούσας Διονύσης 14)

Ψηφοδέλτιο Αλέκου Παρίση: 15 ψήφοι – 2 έδρες (Παρίσης Αλέξανδρος 13, Σπαθής Στυλιανός 11)

Ψηφοδέλτιο Γιάννη Τρεπεκλή: 12 ψήφοι – 2 έδρες (Τρεπεκλής Γιάννης 12, Γρηγορόπουλος Κώστας 9)

Ψηφοδέλτιο Μάκη Φόρτε: 12 ψήφοι – 2 έδρες (Μ. Φόρτες 9, Δρακονταειδής Κώστας 7

Ψηφοδέλτιο Λαϊκής Συσπείρωσης: 8 ψήφοι – 1 έδρα (Πιέρρης Γιάννης 6)

Στη συνέχεια  απομένει η ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close