Αχρηστοι…και ψευτες….Ισπανική υποχώρηση Αντίοχου και Zanadu…Tελος με τη δρομολόγηση του..

Μετα απο ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ που φλόμωσαν στο ψέμμα τους κατοίκους των Διαποντίων Νησων ο Υπουργός κ.Κουβέλης και ο υφυπουργός κ.Σαντορινιός αλλα και οι Βουλευτές Παυλίδης και Βακη ΤΩΡΑ κατάλαβαν οτι το ZANADU δεν παίρνει πιστοποιητικά για να δρομολογηθεί…..

Οι Αντιδήμαρχοι των νησιών συνεχίζουν το ΠΑΡΑΜΥΘΙ οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τη γραμμή ενώ ξέρουν οτι αν αυξηθεί η επιχορήγηση υπάρχουν ενδιαφερόμενοι πλοιοκτήτες..!!! Η μεχρι τώρα πορεία των προκηρύξεων στο Υπουργείο ηταν ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ και ΣΤΗΜΕΝΗ για να εξυπηρετήσουν τον Αντίοχο και οχι τους κατοίκους των νησιών…αλλάζοντας τρεις φορές την προκήρυξη στα μέτρα του κάνοντας  εκπτώσεις στην ασφάλεια και στο γκαράζ απο 150 τμ σε 70 και ο Αντιοχος παρουσίασε ένα ποταμόπλοιο που έβαλε απλά μια μπουκαπόρτα και ωφέλιμο χώρο 35 τμ γκαράζ!!!!

Ολα αυτά τα έκαναν γαργάρα και μετά τις δημοσιεύσεις μας και αποκαλύψεις μας οτι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις αλλα οτι συνεχίζονται οι εκπτώσεις στην ασφάλεια του πλοίου και οτι δεν έχει καμιά μεταφορική ικανότητα για Φορτηγά και μηχανήματα έργου ΤΩΡΑ  αρχίζουν και τα βλέπουν όσοι είχαν τσίμπλα στο μάτι….

Ο Αντίοχος βλέποντας οτι  βάσει του Νομου θα χρειαστεί Γερανό για να βαζει τα ΙΧ μεσα ως εμπορεύματα αφου δεν εχει καμιά δυνατότητα να πάρει άδεια Οχηματαγωγού, αφού ειδε οτι πρέπει να έχει 13 ατομα πλήρωμα και μισθούς ακτοπλοΐας και πολλά άλλα και έκανε την Ισπανική υποχώρηση…και οι Αντιδήμαρχοι που μας ελεγαν να ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ τώρα λένε οτι δεν μπορεί να μεταφέρει Φορτηγά  και να εξυπηρετήσει τα νησιά και οτι δεν πηρε τα πιστοποιητικά για τη δρομολόγηση του….

ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ χωρις ΑΠΑΙΤΗΣΗ για τη δρομολόγηση ικανού πλοίου που υπάρχει αλλα και διότι δεν ήθελε μέχρι σήμερα το Υπουργείο να δώσει επαρκή επιχορήγηση για να βρεθούν πλοιοκτήτες..

ΖANADU Τέλος πριν καν ξεκινήσει…Και αν ξεκινούσε θα παίζανε τις γροθιές στο λιμάνι ποιο αμαξι θα θα μπεί πρώτο απο τα δυο με τρια που χωρούσε  και ποια τροφοδοσία θα μείνει απ εξω!!!!

Επρεπε να περάσουν ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ για να καταλάβουν όλοι αυτά που λέγαμε απο τον Ιούλιο του 2018….και η “ΝΥΦΗ” τό εσκασε….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close